Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Стильна квартира з просторою терасою та сауною в Novum Investment

Гамільтон Мей з радістю представляє унікальну 2-кімнатну квартиру з гарною дерев'яною терасою з сауною в популярному Novum Investment.

Представлена нерухомість має площу 86 м2 і може похвалитися світлою, просторою вітальнею з кухнею та виходом на терасу. Є дві спальні з великими балконними вікнами та одна ванна кімната з просторою душовою кабіною та ванною. Головною перевагою квартири є дерев'яна, повністю облаштована тераса з сауною та зоною відпочинку. Квартира повністю обладнана з увагою до найменших деталей.

Є можливість придбання паркомісць в підземному гаражі.

Інвестиція Novum Apartments користується великою популярністю серед орендарів через сучасний, престижний фасад і високий рівень обробки. До окремих сходів можна піднятися лише з внутрішнього двору. Для додаткової безпеки та комфорту кожна чверть інвестиції має власну стійку реєстрації. Для всіх мешканців доступна добре облаштована зелена зона загального користування, доріжки, лавочки, подвір’я з озерцями та 2 дитячі майданчики. Нарешті, інвестиція включає 2-рівневий підземний гараж і місце для зберігання велосипедів.

Розташування інвестиції в районі Старого міста забезпечує відмінний доступ до численних комерційних, сервісних, культурних і ділових об'єктів. Ще однією перевагою є близькість залізничного та автобусного сполучення, а також зупинок громадського транспорту. Прямий рейс із залізничного вокзалу до аеропорту Баліце також є великою зручністю для тих, хто подорожує літаком. НОВУМ знаходиться за адресою вул. Раковицької в Кракові.

Ціна 2 800 000 злотих + опціональне підземне паркування (100 000 злотих ) + опціональне місце для зберігання (15 000 злотих )

Ми запрошуємо всіх зацікавлених осіб зв'язатися з нами, щоб дізнатися більше про цю унікальну розробку та наявність.

Деталі нерухомості

Ref: 18305
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
86 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
2
Від центру
1km
Поверх
5
Aдмінкомісія
1 000 PLN
дата оновлення
22-03-2024
Балкон
Сад
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 18305
Ціна
2 800 000 PLN
Ціна/m2
32 558 PLN

Ціна 2 800 000 злотих + опціональне підземне паркування (100 000 злотих ) + опціональне місце для зберігання (15 000 злотих )

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Стильна квартира з просторою терасою та сауною в Novum Investment - plan

Путівник по мікрорайону Grzegórzki

Grzegórzki - придатний для життя район прямо біля самого центру

Відкрийте для себе місцеву атмосферу Гжегорського, житлового району, розташованого на узбіччі Старого міста, організованого навколо знаменитого ринку.

Відкрийте для себе місцеву атмосферу Гжегорського, житлового району, розташованого на узбіччі Старого міста, організованого навколо знаменитого ринку.

Apartamenty Novum

Development
Development

«Novum Apartments» - це сучасний житловий комплекс у справді унікальному місці; Вулиця Рацлавицька знаходиться в самому центрі Кракова - має дуже добре розвинену інфраструктуру та комунікації. Він також відокремлений від основних транспортних шляхів, що створює додатковий комфорт для мешканців. «Novum Apartments» - інвестиція Інвестиція Novum Apartments складається з 4 будівель різного розміру (4-9 поверхів), які, незважаючи на свій сучасний характер, дуже добре поєднуються з навколишньою територією. Їхнє квадратне планування нагадує традиційну краківську архітектуру, водночас створюючи просторий зелений двір. Дахи також вкриті зеленню, що створює компроміс між сучасним, прогресивним дизайном і екологічно чистою архітектурою. Інвестиція має виділене місце для паркування, розташоване на двох підземних рівнях. У гаражі також є індивідуальні складські приміщення для мешканців комплексу. 'Novum Apartments' - розташування Інвестиція «Novum Apartments» розташована на вулиці Раковицька, в самому центрі Кракова. Численні пам'ятки, такі як головний залізничний вокзал, торговий центр Galeria Krakowska, а також кампус Економічного університету розташовані неподалік. До Старого міста всього 10 хвилин ходьби. Окрім близькості до центру, інвестиція також має дуже добре сполучення з рештою міста - до інших районів можна легко дістатися як на автомобілі, так і на громадському транспорті. Близькість головного залізничного вокзалу забезпечує швидкий доступ до Краківського бізнес-парку та аеропорту Баліце. Раковицька – дуже репрезентативна вулиця з численними деревами та зеленню. Місцевість також є ідеальною відправною точкою для прогулянок або велосипедних прогулянок до сусіднього парку Стшелецького або ботанічного саду. Опис квартири Інвестиція включає в себе широкий вибір квартир різної площі - від 25 до 130 м2, від 1 до 4 кімнат. Як і очікувалося від нової інвестиції, квартири були ефективно спроектовані, дозволяючи багато гнучкості та індивідуальні ідеї розташування. Більшість пропонованих квартир мають балкони - всі сходи ведуть через двір. Завдяки численним розмірам квартир і справді унікальному розташуванню інвестиція особливо приваблива для тих осіб та інвесторів, які мають намір придбати та потім здати нерухомість в оренду. Novum II Apartments - Загальна інформація Друга черга Novum Apartments призведе до розвитку справді унікального характеру. Архітектура маєтку відсилає до центру Кракова – тут також є природний, просторий і зелений внутрішній дворик для ексклюзивного використання мешканцями. Крім того, проект демонструє реконструйовані цегляні стіни історичної артилерійської майстерні, які в поєднанні з сучасною архітектурою забудови сприятимуть оригінальному та впізнаваному характеру інвестиції. Novum II Apartments – це два 6-поверхові будинки, розташовані в центрі Кракова на вулиці Раковіцька, що пропонують загалом понад 200 квартир найбажаніших розмірів; від 26м2 до 102м2 (можливе об'єднання деяких приміщень)....

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.