Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Продається шикарний 4-зірковий ГОТЕЛЬ в мальовничому місці Старого міста

Hamilton May представляє на продаж добре функціонуючий чотиризірковий бутик-готель, розташований у самому центрі Старого міста, на одній із найпопулярніших вулиць Кракова. Будівля знаходиться всього в декількох кроках від Головної площі. Готель розташований у чудово відреставрованому багатоквартирному будинку XIII століття. Ексклюзивний та елегантний характер готелю, збережений завдяки класичній формі та увазі до деталей, дозволяє гостям повною мірою відчути дух королівського міста Кракова. Готель складається з 20 номерів, оформлених у класичному стилі, що гарантує відпочинок на рівні найрозкішніших готелів міста. На цоколі є конференц-центр і ресторан. Будівля корисною площею 902,66 м2 має п'ять надземних і два підземних поверхи. підвали -2: 131,60 2 підвали -1: 31,89 м2 цокольний поверх: 152,01 м2 1 поверх: 141,25 м2 2 поверх: 147,61 м2 3 поверх: 152,65 м2 мансарда: 145,65 м2 Кількість місць: 37 Готель працює з 2002 року, в 2 012 в ньому проведено капітальний ремонт, завдяки чому його рівень підвищили до 4*. У готелі 4 одномісні номери, 7 двомісних номерів, 7 покращених двомісних номерів та 2 апартаменти. З вікон кімнат кам'яниці XIII століття відкривається мальовничий вид на Королівський шлях. Поруч із помешканням є широкий вибір ресторанів, клубів та атмосферних кафе, що працюють до ранку. Театри, галереї та музеї дають унікальну можливість пізнати Краків з культурної точки зору. Вийшовши з готелю, всього за кілька хвилин можна дійти до старого єврейського кварталу - Казімєж. Якщо вас зацікавила пропозиція, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Якщо ви зацікавлені в продажу готелю, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 19620
Місто
Мікрорайон
Площа
900 m2
дата оновлення
29-04-2024

ціна

Ref: 19620
Ціна
30 000 000 PLN
Ціна/m2
33 333 PLN

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.