Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Ділянка під забудову 30 соток на Волі Юстовській.

Hamilton May представляє на продаж гарну земельну ділянку в мальовничому місці 30 соток з будинком під ремонт.

Мальовнича ділянка під забудову площею 30а на Волі Юстовській. Нерухомість розташована в престижному місці на Хелмській у Кракові, неподалік від Вольського Ласу. Ділянка під забудову прямокутної форми, повністю забудована - вода, каналізація, світло, газ, міська вода. Тихий район, поруч магазин, зупинка, повна інфраструктура. На ділянці розташований окремий будинок 350 м2. Ділянка ідеально підходить для інвестицій у будівництво рядових будинків. Будівля підлягає реконструкції, є архітектурна концепція з візуалізаціями для реконструкції корпусу та його розширення.

Ділянка площею 30 соток, повністю забудована, з окремим будинком під ремонт, великим підвалом та окремим гаражем на дві машини. Будинок має 3 рівні. Загальна площа нерухомості становить приблизно 330 м2.

Помешкання розташоване в Кракові, біля кільцевої розв'язки в Хелмі. Оглядова ділянка з південно-східною експозицією розташована в чарівному зеленому місці з видом на Краків і Вольський ліс. Хороший доступ до центру міста, аеропорту Баліце та бізнес-парку Кракова. Wola Justowska пропонує своїм мешканцям легкий доступ до магазинів, ресторанів, послуг та громадського транспорту. Водночас, це невід'ємна частина міста, можна швидко дістатися до самого центру міста. Близькість Вольського лісу, зоопарку та красивих зон відпочинку роблять цю місцевість унікальною.

Якщо ви зацікавлені, зв’яжіться з Hamilton May, щоб домовитися про презентацію.

Деталі нерухомості

Ref: 17942
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
330 m2
Ванні кімнати
3
Від центру
7km
Розмір земельної ділянки
3059 m2
дата оновлення
14-04-2024
Сад
інтернет
Приватна парковка

ціна

Ref: 17942
Ціна
4 900 000 PLN
Ціна/m2
1 602 PLN

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.