Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Ділянка 2182 м2 з видом на Вольський ліс та дозволом на будівництво елітної резиденції загальною площею 514 м2

Гамільтон Мей із задоволенням представляє привабливу земельну ділянку, розташовану на пагорбі, в оточенні зелених зон, з дійсним дозволом на будівництво розкішної резиденції, що складається з двох сучасних будівель площею прибл. 514 м2.

Дана нерухомість має південну експозицію та огороджена будівельним парканом. Він складається з двох нез’єднаних ділянок площею 950 м2 та 904 м2 та ділянок дороги 140 м2 та 188 м2, створюючи унікальну ділянку, що пропонує великі можливості, розташовану поблизу Вольського лісу, в останній лінії забудови, на вулиці Пришлось. На межі ділянки є електрика.

Умови забудови дозволяють влаштувати глибоку свердловину та встановити побутові очисні споруди. Сусідство, зручні розміри та розташування ділянки з видом на Вольський ліс роблять її дуже привабливою, однією з небагатьох цікавих, великих ділянок для продажу на Волі Юстовській. Представлена нерухомість продається разом з проектом будівництва унікальної елегантної резиденції з наступними параметрами. - Односімейний будинок - 340 м2 - Просторий перший поверх з відкритою вітальнею з кухнею та їдальнею, коморою, гардеробом, тренажерним залом з ванною кімнатою, туалетом, спальнею.

На першому поверсі є 4 спальні, в тому числі одна головна спальня з ванною кімнатою, додаткова ванна кімната та пральня. - Гаражна будівля - 174 м2 - Це цікаве поєднання гаража з трьома паркувальними місцями та двома підсобними приміщеннями з офісом на першому поверсі та так званою «Чоловічою печерою» (тобто ігровою кімнатою) та ванною кімнатою та кухнею. Бажаючому в покупці можна вказати перевіреного підрядника, що спеціалізується на будівництві елітної нерухомості.

Ділянки підпадають під дію місцевого плану спеціальної забудови, розділ MN13 і можуть продаватися окремо, з передбаченням будівництва 2 окремих будинків, кожен площею понад 500 м2.

Деталі нерухомості

Ref: 18965
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Від центру
7km
Розмір земельної ділянки
2182 m2
дата оновлення
09-01-2024

ціна

Ref: 18965
Ціна
4 200 000 PLN
Ціна/m2
1 925 PLN

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Ділянка 2182 м2 з видом на Вольський ліс та дозволом на будівництво елітної резиденції загальною площею 514 м2 - plan

Путівник по мікрорайону Wola Justowska

Wola Justowska - престижний односімейний район

Відкрийте для себе вілли та будинки, оточені зеленню Вольського лісу, і подивіться на Краків з висоти кургану Пілсудського.

Відкрийте для себе вілли та будинки, оточені зеленню Вольського лісу, і подивіться на Краків з висоти кургану Пілсудського.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.