Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Продається земельна ділянка під забудову на підвищенні з видом на Вольський ліс площею 950 м2.

Ділянка охоплена місцевим планом просторового розвитку Закамиччя та позначена на плані як MN.13, призначена для забудови односімейних житлових будинків.

 

Відповідно до архітектурного аналізу положень плану забудови можна побудувати резиденцію площею понад 500 м2. Ділянка буде продана з частками в придорожніх ділянках, що забезпечують доступ до майна.

 

Положення плану включають вимогу зберегти 60% біологічно активної площі та висоту будівлі 9 м, тобто можлива площа будівлі 283 м2 з 2 рівнями + дах. Повну інформацію про архітектурний аналіз можна надати в заявці.

 

Земля має південну експозицію та оточена будівельним парканом і є останньою в лінії забудови на вулиці Przyszłości, що забезпечує зелене оточення та освітлення зранку до вечора. На межі ділянки є електрика, і умови дозволяють зробити глибоку свердловину та встановити побутові очисні споруди.

 

Ділянку можна продати разом із сусідньою ділянкою площею 904м2 з дорогою, також з зонуванням для проживання 500м2+.

 

Будь ласка, не соромтеся звертатися до нашого офісу, щоб дізнатися більше про цю виняткову інвестиційну можливість.



Деталі нерухомості

Ref: 19156
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Від центру
7km
Розмір земельної ділянки
950 m2
дата оновлення
09-01-2024

ціна

Ref: 19156
Ціна
2 200 000 PLN
Ціна/m2
2 316 PLN

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Wola Justowska

Wola Justowska - престижний односімейний район

Відкрийте для себе вілли та будинки, оточені зеленню Вольського лісу, і подивіться на Краків з висоти кургану Пілсудського.

Відкрийте для себе вілли та будинки, оточені зеленню Вольського лісу, і подивіться на Краків з висоти кургану Пілсудського.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.