Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Продається тризірковий готель у Казімєжі

Hamilton May з радістю представляє невеликий, але дуже привабливий і популярний готель на 30 номерів (1300 м2 корисної площі). Власність складається з 3 секцій; готельна зона (ресепшн, хол, кафе та готельні номери: одномісні, двомісні, апартаменти), господарсько-складська частина та сервісна частина (з конференц-залом 125 м2, а також рестораном 55 м2). Будинок 7-ми поверховий і має майже 4-х сотову ділянку, яка прилягає до тихої вулиці з одностороннім рухом. Готель у хорошому стані, є бронювання на наступний рік. Усі ремонтні роботи виконує майбутній власник нерухомості. Поруч з будинком легко знайти безліч чудових ресторанів, затишних кафе та магазинів, а також зони відпочинку та зупинки громадського транспорту. Це справді єдина в своєму роді пропозиція продажу нині діючого готелю з чистим юридичним статусом. Будь ласка, зв'яжіться з нашими офісами, щоб дізнатися більше про цю нерухомість.

Деталі нерухомості

Ref: 14395
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
1313 m2
Від центру
2km
дата оновлення
20-03-2024

ціна

Ref: 14395
Ціна
4 000 000 EUR
Ціна/m2
3 046 EUR

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Kazimierz

Казімєж - улюблений як краков'янами, так і туристами

Цей район є справжнім серцем Кракова, яке працює цілодобово і без вихідних завдяки сотням кафе, барів, ресторанів і надзвичайно багатій і різноманітній історії.

Цей район є справжнім серцем Кракова, яке працює цілодобово і без вихідних завдяки сотням кафе, барів, ресторанів і надзвичайно багатій і різноманітній історії.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.