Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Будинок з гаражем в затишному районі

Гамільтон Мей з радістю представляє просторий напівквартирний будинок площею 120 м2

Просторий напівбудинки площею 120 м2 з гаражем та ділянкою 302 м2. Будинок складається з першого та верхнього поверху. Перший поверх містить тамбур, хол, вітальню з кухнею та санвузол. Перший поверх: три спальні, санвузол та гардеробна. Функціональне планування робить його ідеальним місцем для сімейного відпочинку. Додатковою перевагою є гараж в будинку. Додаткові паркомісця в передній частині будинку.

Завершення будівництва заплановано на червень 2024 року.

Будинок знаходиться в Мніково, недалеко від Кракова. З чудовим доступом до зелених зон, наприклад до природного заповідника, Кришпінівського водосховища, Мніковської долини. Розташування помешкання гарантує швидкий і легкий доступ до центру Кракова, а також до аеропорту та автостради А4.

Ціна 995 000 злотих включає гараж

Для презентації звертайтесь до нашого офісу.

Деталі нерухомості

Ref: 20104
Місто
Мікрорайон
Площа
120 m2
Спальні
3
Ванні кімнати
2
Кількість поверхів
2
Розмір земельної ділянки
302 m2
дата оновлення
20-03-2024
Приватна парковка

ціна

Ref: 20104
Ціна
995 000 PLN
Ціна/m2
8 292 PLN

Ціна 995 000 злотих включає гараж

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.