Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Новий рядовий будинок (корпус і ядро) в центрі Мокотува біля парку Морське Око.

Гамільтон Мей із задоволенням представляє будинок з терасою (shell&core), розташований у безпосередній близькості від Парку Морське Око в Мокотові.

Об'єкт площею 269 кв.м складається з 4 поверхів.

На -1 поверсі знаходиться гараж на дві машини, котельня, підсобка та кімната будь-якого розташування 17 кв.

На першому поверсі розташована простора вітальня, кухня з обідньою зоною з виходом на терасу, гостьовий туалет і хол.

На першому поверсі знаходяться 3 спальні, в тому числі головна спальня з окремою ванною кімнатою з вікном і гардеробною, а також спільна ванна кімната.

Останній поверх – мансарда 37,58 кв.м., яка функціонує під особисті потреби. Приміщення добре освітлене завдяки 4 мансардним вікнам. Розташування вікон дозволяє створити дві окремі кімнати. Також зроблено все необхідне для санвузла.

У будівлі буде вся необхідна інфраструктура для встановлення кондиціонерів.

Термін реалізації 04/2024.

Будівля проходить значну реконструкцію з відкритого стану. Віконні прорізи були збільшені, дах буде замінено, ізоляція, нові інсталяції, включаючи інфраструктуру для кондиціонування повітря, і буде встановлено новий фасад.

Великим достоїнством помешкання є його розташування на Мокотуві, у безпосередній близькості від Парку Морське Око та поблизу Лазенків Кролевських. Це надзвичайно мальовнича та тиха частина Мокотува, оточена численними резиденціями та посольствами. Сегмент знаходиться в безпосередній близькості від парків: Лазєнки Кролевські та Морське Око. Поруч: школи, дитячі садки, фітнес-клуб, олімпійський басейн, ТРЦ на площі Любельської Унії, ресторани, кафе, кінотеатр, театри, численні магазини та точки обслуговування. Чудова комунікація, зручний доступ до всієї Варшави. 10 хвилин автомобілем до Палацу Культури і Науки та 15 хвилин до аеропорту імені Шопена.

Ціна 6 900 000 злотих 2 підземних паркомісця

Будь ласка, зв'яжіться з Hamilton May, щоб отримати більш детальну інформацію або домовитися про перегляд.

Деталі нерухомості

Ref: 19628
Місто
Мікрорайон
Площа
269 m2
Спальні
4
Ванні кімнати
2
Кількість поверхів
2
Розмір земельної ділянки
283 m2
Останнє оновлення
26-04-2024
Кондиціонер
Сад
інтернет
Приватна парковка

ціна

Ref: 19628
Ціна
6 900 000 PLN
Ціна/m2
25 651 PLN

Ціна 6 900 000 злотих 2 підземних паркомісця

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Новий рядовий будинок (корпус і ядро) в центрі Мокотува біля парку Морське Око. - plan

Путівник по мікрорайону Mokotów

Мокотув – від кластеру офісних будівель до вілл дипломатів

Один із ключових районів Варшави, де проживає 200 000 жителів. Він пропонує все: від офісних будівель у Служевці, затишних багатоквартирних будинків і колишніх вілл до сучасної житлової архітектури.

Один із ключових районів Варшави, де проживає 200 000 жителів. Він пропонує все: від офісних будівель у Служевці, затишних багатоквартирних будинків і колишніх вілл до сучасної житлової архітектури.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.