Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Розкішна класична нерухомість на межі лісу в Непоренті

Гамільтон Мей з радістю представляє унікальну нерухомість на продаж. Це ретельно оброблена, класична вілла з басейном, розташована на мальовничій ділянці, що межує з лісом. На території також є кліматичний дерев'яний будинок відпочинку, гараж на 4 машини та стайня.

Представлена нерухомість розташована в мальовничому саду площею 14 173 м2. Він складається з величної резиденції площею 870 м2 та окремої будівлі, в якій є гараж на 4 машини, а також студії площею 70 м2, розташованої на горищі.

Загалом резиденція складається з 4 рівнів. Вілла була організована з увагою до кожної деталі в стилі, який поєднує класику з елегантністю.

На нижньому поверсі знаходиться кліматичний, цегляний винний льох з великим банкетним столом, ігрова кімната та віскі-кімната з баром. Крім того, на цьому рівні знаходиться лазня, обладнана фінською сауною і дві гостьові кімнати, з яких можна вийти в сад. В підвалі також є пральня та котельня.

Перший поверх резиденції виконано у стилі відкритого планування. Просторий хол з гвинтовими дерев'яними сходами веде в сонячну вітальню з каміном. З лівого боку розташована обідня зона та простора повністю обладнана кухня. Праворуч від вітальні є бібліотечна кімната, яку також можна використовувати як музичну кімнату, з прямим виходом до критого басейну, який влітку можна відкрити в сад. Крім того, на першому поверсі резиденції є кімната, яку можна використовувати як кабінет, гостьовий туалет та гардеробну.

На першому поверсі 4 великі спальні. У кожній спальні є окрема ванна кімната та гардеробна або окремо стоїть шафа.

Мансарда резиденції - це повністю обладнана квартира, яка включає кухню з вітальнею, спальню, ванну кімнату, численні гардеробні та вихід на терасу, розташовану на даху будівлі.

У красивому, класично організованому будинку ми знайдемо кілька невеликих, зі смаком організованих зон. До основної частини саду можна потрапити безпосередньо з головної будівлі. Тут і згаданий раніше басейн, і місце для барбекю та літніх посиденьок. У дальніх частинах саду є місце для вогнища, невелика стайня для двох коней, загон і невелика дерев'яна будівля зі скляними стінами біля струмка.

І головна будівля, і гараж були спроектовані у позачасовому класичному стилі. Будівництво та внутрішнє оздоблення завершено у 2005 році . Приміщення побудовано та оброблено якісними матеріалами, стіни товсті, що дозволяє підтримувати температуру всередині: взимку в кімнатах тепло, а влітку приємна прохолода.

Помешкання розташоване в місті Непорент, за 25 км від центру Варшави. Доїзд на автомобілі до центру займає близько 35 хвилин. Тут же курсує варшавський міський автобус. Будинок розташований за 2,5 км від Zalew Zegrzyński. Торгові центри Galeria Targówek і Galeria Północna розташовані приблизно за 15 км від будинку. Нерухомість розташована в тихому та спокійному районі в околицях численних зелених насаджень та лісу, що безпосередньо примикає до об’єкта.

Ціна 9 600 000 злотих включно з гаражем (будинком)

Ми запрошуємо вас зв’язатися з офісом Hamilton May, якщо вас зацікавила наведена вище пропозиція.

Деталі нерухомості

Ref: 19255
Місто
Мікрорайон
Площа
950 m2
Спальні
8
Ванні кімнати
9
Кількість поверхів
3
Розмір земельної ділянки
14173 m2
дата оновлення
01-03-2024
Кабельне телебачення
Сад
інтернет
Басейн
Приватна парковка

ціна

Ref: 19255
Ціна
9 600 000 PLN
Ціна/m2
10 105 PLN

Ціна 9 600 000 злотих включно з гаражем (будинком)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.