Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Розкішна вілла з дивовижним красивим садом у привабливому місці 

Запрошуємо вас відкрити для себе цей рай! Hamilton May з гордістю представляє унікальну резиденцію, оточену пишним садом вікових дерев у Кракові-Свошовіце.



Ця розкішна вілла площею понад 500 м2 (додатковий простір над гаражем) вражає не лише своєю елегантною обробкою та унікальним садом, але й своїм тихим розташуванням на півдні Кракова, поблизу зелених зон. Розташований на ділянці площею 34 соти, оточений лісом, він забезпечує своїм мешканцям безперервний відпочинок та інтимність.

Інтер'єр цього прекрасного будинку складається з трьох поверхів, що пропонує простір для будь-якого виду діяльності. На першому поверсі розташована дуже простора, світла вітальня з каміном, ідеальна для відпочинку, велика відкрита кухня з функціональною коморою та їдальня з великим столом.   На цьому рівні також є велика гостьова кімната, ванна кімната, гардеробна, хол, пральня та численні зручності, такі як гараж на дві машини та SPA-зона з фінською сауною та парною. Є можливість використовувати додаткову площу під критий басейн.

На даний момент на першому поверсі три кімнати - дві спальні, в тому числі одна з окремою ванною кімнатою та гардеробом, що забезпечує комфорт і усамітнення домочадців. Третя кімната наразі призначена під дуже велику гардеробну (яку можна розділити на дві окремі кімнати), також є другий санвузол і хол. Підлога на першому рівні - дерев'яний паркет з екзотичних порід дерева.   На рівні -1 є велика кімната, яка виконує роль скарбниці, з усіма заходами безпеки.

Будинок повністю обладнаний і елегантно мебльований з використанням матеріалів найвищої якості, таких як мармур, камінь і дерево. Він також має кондиціонер, підігрів підлоги та фотоелектричну установку потужністю 18 кВт, що забезпечує економію енергії. Завдяки великому склінню та вітальні, що виходить на південь, будинок надзвичайно сонячний. Склопакети з екзотичної деревини меранті та тонованого скла (венеціанські дзеркала) мають надзвичайно елегантні дерев’яні автоматичні жалюзі, які захищають від сонця та підкреслюють унікальний характер будинку. Над величезною терасою з мангалом та над джакузі встановлені електротенти, які додатково захищають від сонця, вітру та дощу.



Будинок побудований в 2007 році на гарній ділянці площею 34 сотки за найвищими стандартами (керамічна черепиця, дерев'яні вікна, моніторинг, сигналізація). У 2021 році в будинку зроблено капітальний ремонт. У власності є: газове опалення з двофункціональною піччю, фотоелектрична установка, сигналізація, моніторинг, автоматична газонокосарка в саду, стаціонарна зарядка для електромобілів. Гранітні куби перед будинком.

Оточений прекрасним садом, цей будинок стає справжнім раєм на землі. З чарівним ставком і великою відкритою джакузі ви можете насолоджуватися розслабленням і насолоджуватися красою природи цілий рік.

Власність оточена лише затишними малоповерховими односімейними будинками, що гарантує спокій і тишу.

Розташування помешкання гарантує не тільки приватність, але й зручний і швидкий доступ до центру Кракова (10 хвилин) та аеропорту в Баліце. Поруч є магазини ( Lewiatan, Żabka, Rossman, аптека, квітковий магазин, делікатеси, перукарня ), торговий центр Bonarka, ресторани, а також численні школи ( International School in Lusin) та дитячі садки, що робить його ідеальним місцем для сімей та людей, які шукають гармонії та миру.  

 



Ціна: 5 900 000 злотих включає два гаражі та кладовку

Не пропустіть цю унікальну можливість для будинку вашої мрії в оточенні природи та розкоші! Зв’яжіться з нами сьогодні, щоб дізнатися більше.

Деталі нерухомості

Ref: 19509
Місто
Мікрорайон
Площа
482 m2
Спальні
5
Ванні кімнати
3
Кількість поверхів
1
Розмір земельної ділянки
3400 m2
дата оновлення
13-02-2024
Кондиціонер
Кабельне телебачення
Сад
інтернет
Охорона/сторож
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 19509
Ціна
5 990 000 PLN
Ціна/m2
12 427 PLN

Ціна: 5 900 000 злотих включає два гаражі та кладовку

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.