Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Гарний, просторий будинок з повністю облаштованою ділянкою 56 соток

Hamilton May представляє нову пропозицію про продаж будинку в стилі резиденції, розташованого на гарно озелененій ділянці зі ставком і рожевим садом, розташованому в муніципалітеті Скала, неподалік від Кракова.

На першому поверсі є простора комунікаційна зона, з якої ми маємо доступ до кухні з коморою, їдальні, вітальні з виходом на терасу, трьох кімнат і двох ванних кімнат.

На першому поверсі знаходиться кінозал, головна спальня з гардеробною, ванна кімната з сауною, дві кімнати та дві додаткові кімнати, одну можна використовувати як кухню з додатковим місцем для зберігання, а другу кімнату можна використовувати як ігрова зона для дітей або додаткова спальня.

В будинку є окремий гараж на дві машини з підвалом та винним погребом. Маєток розташований на красивій земельній ділянці площею 56 акрів, яка повністю озеленена. Він включає в себе два функціональні ставки, з’єднані з водоспадом і струмком, що протікає через частину саду, розарій, відведену зону для вирощування овочів і фруктів, альтанку та сарай для інструментів.

Це ідеальне місце для тих, хто хоче втекти від міської суєти та насолодитися гармонією природи.

Будинок 2009 року побудови і дуже доглянутий. Вся ділянка озеленена.

Скала – мальовниче містечко, розташоване приблизно за 20 км на північ від Кракова.

Його розташування забезпечує швидкий доступ до Кракова, а також до центру Скали, поруч з магазинами та необхідною інфраструктурою.

Ціна 1 300 000 євро

Щоб отримати додаткову інформацію про цю виняткову нерухомість, будь ласка, зв'яжіться з нашим офісом.

Деталі нерухомості

Ref: 20202
Місто
Мікрорайон
Площа
456 m2
Спальні
8
Ванні кімнати
3
Кількість поверхів
1
Розмір земельної ділянки
5600 m2
дата оновлення
18-04-2024
Балкон
Сад
Приватна парковка

ціна

Ref: 20202
Ціна
1 300 000 EUR
Ціна/m2
2 851 EUR

Ціна 1 300 000 євро

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.