Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Просторий сучасний дворівневий будинок в Урсинові, ідеальний для сім'ї

Гамільтон Мей з радістю представляє сучасний будинок з окремою будівлею, призначений для здачі в оренду в комерційних цілях. Обидві будівлі розташовані на одній ділянці, що додає неповторного шарму та практичності цій нерухомості. Будинок є ідеальним вибором для сімей, які шукають просторе, функціональне та сучасно оформлене місце для проживання.

Представлений будинок, площею 181 м2, розташований на ділянці площею 681 м2. На першому поверсі помешкання розташована простора вітальня з зоною відпочинку, що налаштовується, і виходом на терасу з невеликим садом. Додатково на першому поверсі є кімната, яка може бути використана як кабінет або гостьова спальня, гостьовий санвузол з душем, обідня зона, поєднана з кухнею, котельня. Під сходами також є практичне місце для зберігання. На верхньому поверсі є дві головні спальні, одна з яких має власну гардеробну. Крім того, на цьому ж поверсі є додаткова кімната, яка може служити дитячою спальнею, яка також включає в себе простору зону для зберігання речей, а також ще одну ванну кімнату з душем.

Двоповерховий будинок площею 181м2 розташований на земельній ділянці площею 681м2. Крім того, на території є критий гараж. Також до складу майна входить комерційна будівля, розташована поруч з будинком, яка наразі здана в довгострокову оренду під масажний та фізіотерапевтичний кабінет. Пропозиція продажу охоплює комерційну будівлю разом з орендарем.

Цей чарівний готель розташований у тихому районі Варшави - Урсинув, в оточенні односімейних будинків і мальовничого Кабацького лісу, лише за 1,5 км. Район може похвалитися спокоєм і природною красою, пропонуючи мешканцям спокійну атмосферу та безпосередню близькість до природи. Завдяки зручному розташуванню біля вулиці Пулавської, будинок має чудове транспортне сполучення, що дозволяє швидко дістатися до центру міста за 30 хвилин. Це ідеальне місце для сімей, які шукають баланс між міським життям і природою.

Ціна 2 220 000 злотих включно з гаражем (будинком)

Якщо вас зацікавила вищевказана пропозиція, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May

Деталі нерухомості

Ref: 19540
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
160 m2
Спальні
4
Ванні кімнати
2
Від центру
14km
Кількість поверхів
1
Розмір земельної ділянки
681 m2
дата оновлення
07-03-2024
Сад
Приватна парковка

ціна

Ref: 19540
Ціна
2 220 000 PLN
Ціна/m2
13 875 PLN

Ціна 2 220 000 злотих включно з гаражем (будинком)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.