Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Затишний окремий будинок разом з гостьовим будинком в Каєтанах

Hamilton May представляє затишний, теплий окремий будинок, розташований у тихій частині Каєтанув поблизу Надажина. До будинку також входить окремий гостьовий будинок та два гаражі. Нерухомість ідеально підходить для сім'ї, яка цінує спокій і тишу в оточенні природи.

Основний будинок площею 140 кв.м складається із затишної вітальні з виходом у сад, окремої їдальні та кухні. На другому поверсі розташовані дві спальні та дві ванні кімнати з ванною і душем. Крім того, поруч з головним будинком стоїть гостьовий будинок площею 70 кв.м з гаражем на дві машини на першому поверсі та двома кімнатами та санвузлом, розташованими на першому поверсі. Обидва будинки розташовані на красивій ділянці площею 1000 кв.м., на якій також розміщена садова альтанка.

Будинок був стильно побудований з дерева і включає солом'яний дах. Власність була розроблена, щоб створити гірську атмосферу.

Розташування будинку характеризується тихим, спокійним та безпечним районом. Поруч є численні автобусні зупинки, а до центру Варшави можна доїхати на автомобілі лише за 25 хвилин. Помешкання розташоване неподалік від фітнес-клубу та Секоцінського лісу. Крім того, неподалік є численні ресторани та магазини, такі як Rossmann, Żabka або Carrefour Express.

Ціна 2 600 000 злотих включно з 2 гаражами (будинками)

Якщо вас зацікавила пропозиція, зв’яжіться з Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 18230
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
210 m2
Спальні
3
Ванні кімнати
2
Від центру
10km
Кількість поверхів
1
Розмір земельної ділянки
1000 m2
дата оновлення
14-02-2024
Сад
інтернет
Приватна парковка

ціна

Ref: 18230
Ціна
2 600 000 PLN
Ціна/m2
12 381 PLN

Ціна 2 600 000 злотих включно з 2 гаражами (будинками)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.