Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Продається гарний відреставрований багатоквартирний будинок у центрі Варшави

Гамільтон Мей із задоволенням представляє на продаж унікальний історичний багатоквартирний будинок у центрі Варшави. Це ідеальна пропозиція для ведення готельного бізнесу в самому центрі столиці.

Цей красивий історичний довоєнний багатоквартирний будинок у поєднанні з унікальним розташуванням є надійною інвестицією.

Майно поділено на квартирну частину, в якій розташовано 24 квартири різної конфігурації та розміру. Квартири повністю обладнані та призначені для короткострокової оренди. Квартири розташовані на трьох окремих сходах (A, B, C), кожна з яких має окремий ліфт. Апартаменти мають площу 1526 м2. Крім того, на території є 7 службово-комерційних приміщень загальною площею 369 м2. Приміщення користуються великою популярністю серед орендарів і наразі переважно здаються.

Багатоквартирний будинок був побудований у 1860 році, а потім у 1960 році було додано ще кілька поверхів. У 2005 році в будівлі також був проведений капітальний ремонт. Будівля розділена на 3 сходи та є 3 ліфти. Загальна площа нерухомості 2298 м2. На даний момент триває ремонт зовнішнього фасаду.

Будівля розташована за адресою вул. Хмельницька, поруч кінотеатр Atlantic та багато ресторанів. Розташування забезпечує ідеальний доступ до всіх видів громадського транспорту та центрального залізничного вокзалу. Також неподалік знаходяться численні державні установи та штаб-квартири престижних компаній.

Ціна 12 000 000 євро

Якщо вас зацікавила вищевказана пропозиція, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May

Деталі нерухомості

Ref: 19264
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
816 m2
Спальні
studio
Від центру
0km
Кількість поверхів
Parter
Розмір земельної ділянки
1888 m2
дата оновлення
09-04-2024
інтернет
Ліфт

ціна

Ref: 19264
Ціна
12 000 000 EUR
Ціна/m2
14 706 EUR

Ціна 12 000 000 євро

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.