Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Окремий будинок площею 366 м2 в Марках, на великій ділянці, в буферній зоні Слупецької пущі.

Гамільтон Мей представляє на продаж просторий комфортабельний будинок у Марках поблизу Варшави.

Будинок площею 366 кв.м 2009 року розташований на ділянці прямокутної форми розміром (30х40 м, загальна площа 1212 кв.м). На першому поверсі будинку знаходиться простора 100-метрова вітальня з високими вікнами, що дають приємний вид на зелений сад і вихід на терасу. З протилежного боку, в парадній частині будинку, розташована зручна, світла кухня, повністю укомплектована якісною побутовою технікою та меблями німецького виробництва. На цьому рівні також знаходиться приватна частина будинку, яка є практично окремою квартирою, з двома комфортабельними спальнями з видом на сад і окремою ванною кімнатою в холі. На цьому рівні також знаходиться підсобне приміщення з пральнею та гараж на 3 машини.

Перший поверх будинку складається з 4 кімнат, зручної великої спальні та спальні, з'єднаної з другою кімнатою, яка є чудовою кімнатою для маленьких дітей або підлітків, що дає можливість розділити на спальню та кімнату для ігор. або робота. Світлий комфортний хол веде до спальні, а тут, на передній стіні, також є затишний куточок для читання з великим трикутним вікном, а також ванна кімната зі скляною душовою кабіною на багато людей, великою гідромасажною ванною та сауна. Одна зі спалень виходить на нижню терасу. Друга спальня має балкон і прямий вихід до ванної кімнати. Головна спальня веде до кімнати, організованої як гардеробна, а звідти в іншу кімнату, де влаштовано тренажерний зал. Це приміщення розташоване над гаражем і має доступ до нього по системі відкидних сходів, завдяки чому можна розвантажити машину і відразу ж перенести речі в гардероб наверх. Також в будинку є придатне для використання горище. Є насос і система спіральних труб, які розподіляють тепло нагорі від каміна, розташованого у вітальні на першому поверсі. Вся нерухомість дуже послідовна та зручна, оброблена матеріалами найвищої якості.

В проході з гаража знаходяться: пральня з сушильною камерою, підвищена ергономічна ванна для ручного прання великогабаритних і важких речей, котельня з повним вузлом. Контролери для регулювання температури в приміщеннях. Обидва поверхи обладнані підігрівом підлоги. За коридором є двері, що ведуть на відкритий простір.

Розташування в буферній зоні Слупецької пущі, на мальовничій річці Чарна Струга, бл. 300 м від лісу, куди можна дійти пішки / на велосипеді до водосховища Зегже. Доступ до Варшави через вулицю Piłsudskiego, яка після будівництва об’їзної дороги Марека наразі є найширшою дорогою в’їзду/виїзду до/з Варшави з місцевим транспортом. До зупинки міського транспорту 250 м, стільки ж до найближчого продуктового магазину. Поруч ринок, аптека, пошта та ін., в огорожі приміщення для сміттєвих баків та камера для скутерів/велосипедів та дизель-генератор для аварійного електропостачання всього будинку.

Ціна 2 990 000 злотих включно з гаражем (будинком)

Для отримання додаткової інформації звертайтесь до нашого офісу.

Деталі нерухомості

Ref: 17113
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
366 m2
Спальні
5
Ванні кімнати
3
Від центру
2km
Кількість поверхів
2
Розмір земельної ділянки
1212 m2
дата оновлення
08-04-2024
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Приватна парковка

ціна

Ref: 17113
Ціна
2 990 000 PLN
Ціна/m2
8 169 PLN

Ціна 2 990 000 злотих включно з гаражем (будинком)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.