Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Продається елітний будинок, розташований в закритому житловому районі "Parkowe Wzgórze" - Mogilany (Південний Краків)

Hamilton May хоче представити на продаж це житло для однієї родини високого стандарту, розташоване в ексклюзивному житловому районі, розташованому в Могилянах (на південь від центру міста Краків) - "Parkowe Wzgórze"

Представлена нерухомість із загальною корисною площею 190 м2 складається з трьох поверхів - рівень 0: подвійний закритий гараж, складське приміщення, пральня та підсобне приміщення. Рівень 1: простора вітальня з обідньою зоною, яка має вихід на терасу та доглянутий сад, сучасна повністю обладнана та мебльована кухня, гостьовий санвузол з душем. Рівень 2: на першому поверсі є три просторі повністю обладнані та мебльовані спальні, велика сучасна обладнана ванна кімната з душем і ванною, а також дві гардеробні. Головна спальня має вихід на велику терасу, з якої відкривається прекрасний вид на околиці. Весь будинок виконано за дуже високим стандартом з великою увагою до деталей, що забезпечує максимальний комфорт для його мешканців. В будинку встановлена сучасна двофункціональна газова піч.

Parkowe Wzgórze – це щось більше, ніж житловий комплекс із окремих та напівквартирних будинків. Це унікальний парк і житлова забудова вищого середнього рівня та характеру. Впорядковане містобудування, сучасні архітектурні рішення, відмінне розташування – це лише деякі з елементів, які роблять Parkowe Wzgórze ідеальним місцем для життя.

Розташований у дуже тихому районі (15 км на південь від старого міста Кракова), цей район має дуже добре сполучення з центром Кракова через Закіопанку, а також хороший доступ до автомагістралі А4. Весь маєток охороняється та контролюється професійною охоронною компанією. Parkowe Wzgórze пропонує дитячий майданчик, фонтан і дуже добре доглянуті місця загального користування для мешканців мікрорайону. Недалеко від гарних місць для піших прогулянок і огляду визначних пам'яток. Краківська міжнародна школа розташована в Лусіні приблизно за 5 км від Parkowe Wzgorze. Готель Parkowe Wzgorze, розташований на півдні Кракова та розташований вище за решту Кракова, має високу якість гірського повітря, хоча розташований за 20 хвилин їзди від центру Кракова.

Ціна 2 600 000 злотих разом зі складським приміщенням

Щоб домовитися про перегляд, будь ласка, зв'яжіться з Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 18486
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
190 m2
Спальні
4
Ванні кімнати
2
Від центру
13km
Кількість поверхів
2
Розмір земельної ділянки
362 m2
дата оновлення
05-01-2024
Кондиціонер
Балкон
Сад
інтернет
Охорона/сторож
буфер обміну

ціна

Ref: 18486
Ціна
2 600 000 PLN
Ціна/m2
13 684 PLN

Ціна 2 600 000 злотих разом зі складським приміщенням

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Parkowe Wzgórze

Development
Development

Park Hill – елітний житловий масив з односімейних будинків, розташований на південь від Кракова. Інвестиція користується особливою популярністю серед заможніших польських та іноземних сімей завдяки близькості міжнародної школи в Лусіні. Park Hill Investment Parkowe Wzgórze – це мальовничий житловий масив поблизу Кракова, який складається зі 130 односімейних будинків. Забудова займає 15 гектарів Могилянських пагорбів, розташованих в околицях історичного палацово-паркового комплексу, що дозволяє його мешканцям насолоджуватися чудовими видами на гори Татри та Бескиди, а також на сам Краків. Садиба закрита та охороняється; він відрізняється унікальним просторовим плануванням і використанням якісних матеріалів. Він також пропонує легкий доступ до центру Кракова, куди можна дістатися всього за 30 хвилин. Місцезнаходження Park Hill розташований на пагорбі в околицях Могилян - красивого містечка на південь від Кракова, з якого відкривається приголомшливий вид на Татри та краківський горизонт. У безпосередній близькості від садиби знаходяться школи, а також різноманітні магазини та послуги. До центру Кракова можна доїхати на автомобілі всього за 30 хвилин, проїхавши вулицею Закоп'янською. Будинки Парк Хілл Будинки, доступні для оренди в Park Hill development, мають від 140 до 300 м2 корисної площі. Усі вони були розроблені відповідно до однакового високого рівня конструкції та обробки. Крім того, в кожному будинку є гараж принаймні на одну машину та сад. Загальна інформація Лише кілька інвестицій такого типу можуть зрівнятися із забудовою Park Hill за якістю та розташуванням. У такому контексті Парк-Хілл залишається одним із найбажаніших місць для проживання в усьому районі....

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.