Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Енергозберігаючий стильний будинок в 50 хвилинах від центру Варшави

Гамільтон Мей з радістю представляє односімейний будинок на продаж у Теодорівці, Груєцький повіт.

Власність складається з ділянки площею 1100 м2 та односімейного будинку з гаражем приблизно 200 м2 brutto. Будинок складається з двох рівнів. На першому поверсі хол, гардеробна, гостьовий туалет, кабінет, велика вітальня з їдальнею і виходом в сад, окрема кухня з другим виходом в сад. На першому поверсі знаходяться три спальні, в тому числі одна головна з власною ванною кімнатою та виходом на велику терасу, а також дві менші гостьові спальні та ще одна ванна кімната.

Будинок побудований з дуже якісних матеріалів і має глибинний тепловий насос, який дуже економно обігріває всю поверхню будинку. На вулиці встановлені сонячні батареї, які майже повністю покривають витрати на утримання електроенергії, вода надходить з власного водозабору та септика, вартість спорожнення якого невисока.

Будинок розташований у Теодорівці, де його оточують красиві ліси, ставки та тихий район далеко від міста. Доїхати з центру Варшави потрібно не більше 55 хвилин, і наразі до нього можна дістатися кількома різними швидкісними дорогами.

Ціна: 1 550 000 злотих з гаражем та коморою

Якщо Вас зацікавила вищевказана пропозиція, будь ласка, зв'яжіться з нашим офісом.

Деталі нерухомості

Ref: 19632
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
200 m2
Спальні
4
Ванні кімнати
2
Від центру
0km
Кількість поверхів
2
Розмір земельної ділянки
1100 m2
Останнє оновлення
25-04-2024
Балкон
Сад
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 19632
Ціна
1 550 000 PLN
Ціна/m2
7 750 PLN

Ціна: 1 550 000 злотих з гаражем та коморою

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.