Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Розкішна вілла в Констанціні, неподалік від Американської школи

Гамільтон Мей представляє красиву сучасну віллу, розташовану в Констанціні, приблизно за 5 хвилин від Американської школи. Нерухомість ідеальна для сім'ї.

Одноповерховий будинок площею 306,32 м2 виконаний за високим стандартом. Складається з просторої вітальні з їдальнею, повністю обладнаної кухні, трьох спалень, включаючи головну спальню з просторою ванною кімнатою та гардеробом, кабінету, додаткової ванної та туалету для гостей, а також ігрової кімнати для дітей. Стеля висотою понад 3 метри та великі панорамні вікна створюють відчуття простору та освітлюють інтер’єр. Крім того, в будинку є гараж на дві машини. Вся обробка виконана високоякісними матеріалами.

Розкішна резиденція площею 306,32 м2, побудована на доглянутій ділянці площею 1500 м2, з дитячим майданчиком, двома терасами та джакузі. В саду встановлена ​​система автоматичного поливу. Будинок 2012 року побудови з використанням дорогих та елітних матеріалів. Встановлені на даху 10KW сонячні батареї та кондиціонери у вітальні та кабінеті. Будинок обладнаний зарядною установкою для електромобілів, яка знаходиться в гаражі.

Будинок знаходиться в престижному місці, в тихому районі Konstancin-Jeziorna, з повною інфраструктурою, неподалік від вулиці Варшавської та Американської школи (600м). Район тихий - комплекс оточений численними красивими резиденціями, окремими будинками та іншими елегантними властивостями.

Ціна 6 500 000 злотих включно з 2 гаражами (будинками)

Будь ласка, зв'яжіться з Hamilton May для отримання додаткової інформації.

Деталі нерухомості

Ref: 18988
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
306 m2
Спальні
4
Ванні кімнати
2
Від центру
15km
Кількість поверхів
1
Розмір земельної ділянки
1500 m2
Останнє оновлення
02-05-2024
Кондиціонер
Кабельне телебачення
Сад
інтернет
Допускається розміщення з домашніми тваринами
Приватна парковка

ціна

Ref: 18988
Ціна
6 500 000 PLN
Ціна/m2
21 242 PLN

Ціна 6 500 000 злотих включно з 2 гаражами (будинками)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Розкішна вілла в Констанціні, неподалік від Американської школи - plan

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.