Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Продається сучасний окремий будинок у районі Влохи

Гамільтон Мей із задоволенням представляє на продаж гарний будинок, ретельно оброблений високоякісними матеріалами в унікальному місці, для людей, які цінують спокій і в той же час з дуже хорошим сполученням з центром Варшави.

Будинок має корисну площу 327 м2 та горище близько 200 м2, розташований на гарно озелененій ділянці площею 900 м2. Перший поверх містить: вітальню з виходом на терасу та сад, їдальню, напіввідкриту кухню, телевізійну кімнату, кабінет, ванну кімнату з душовою кабіною. На першому поверсі розташована пральня, підсобне приміщення та котельня. Перший поверх помешкання складається з головної спальні з власною ванною кімнатою та гардеробною, двох спалень, ванної кімнати з ванною та душовою кабіною та холу з зоною відпочинку. Останній рівень - це корисне горище площею близько 200 м2, ідеальне місце для розвитку тренажерного залу, додаткової гостьової спальні або ігрових кімнат для дітей. До будинку додається гараж на дві машини. Будинок виконано за високим стандартом, підігрів підлоги, сигналізація та моніторинг. Спальня обладнана дерев'яним паркетом. І, нарешті, чудово впорядкований сад і тераса надають незліченну кількість можливостей для відпочинку, а також спілкування з друзями та родиною.

Будинок 2008 року побудови в класичному стилі, розташований на гарній забудованій ділянці. Побудований з використанням високоякісних матеріалів. Нерухомість є привабливою пропозицією для сімей, які цінують спокій, тишу та гарне розташування. Всі підведені до будинку носії муніципальні. Будинок обладнаний сигналізацією та камерами.

Будинок розташований бл. 20 хвилин від центру Варшави, дуже близько до траси S2, що дозволяє зручно дістатися до більшості районів Варшави. Місцевість дуже красива та мальовнича – тут представлена переважно низька забудова та односімейні будинки.

Ціна 4500000 злотих включно з гаражем (будинком)

Якщо вас зацікавила вищевказана пропозиція, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 16980
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
327 m2
Спальні
4
Ванні кімнати
3
Від центру
9km
Кількість поверхів
2
Розмір земельної ділянки
900 m2
дата оновлення
12-03-2024
Балкон
Кабельне телебачення
Сад
інтернет
Приватна парковка

ціна

Ref: 16980
Ціна
4 500 000 PLN
Ціна/m2
13 761 PLN

Ціна 4500000 злотих включно з гаражем (будинком)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Продається сучасний окремий будинок у районі Влохи - plan

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.