Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Ресторан на першому поверсі в красивому багатоквартирному будинку з чудовим розташуванням

Гамільтон Мей із задоволенням представляє унікальний ресторан на розі вулиць Любіча та Раковіцької, у відреставрованому багатоквартирному будинку 2017 року, пристосованому для роботи апарт-готелю.

У цьому ресторані панує унікальна атмосфера. Він складається з чарівного головного залу, де подають страви, і 3 кімнат для гостей (дві з них покриті скляним дахом). Крім того, в нерухомості, що продається, є кухня та туалет.

Приміщення продається з договором оренди на 10 років і гарантуватиме постійний дохід новому власнику.

Будівля має 5 надземних поверхів, включаючи цокольний. Він був повністю відреставрований у 2017 році. На першому поверсі розташовані комерційні приміщення, а на верхніх – представницька рецепція апарт-готелю. Благородні матеріали, використані для облаштування місць загального користування, таких як: входи, коридори та сходи, підтверджують унікальний стиль та найвищий стандарт інвестицій.

Приміщення розташоване в чудовому місці в самому центрі Кракова, в 5 хвилинах ходьби від парку Планти. Чудова транспортна доступність, близькість до Старого міста (Rynek Główny 1200 м, Головний залізничний вокзал/Galeria Krakowska 600 м) та культурних центрів, таких як Краківська філармонія та Театр Словацького.

Об'єкт розташований неподалік від основних транспортних вузлів. Зупинки громадського транспорту (автобус і трамвай) розташовані біля житлового будинку за адресою вул. Любіч. На відстані кількох сотень метрів розташовані всі торгові та сервісні об'єкти, численні освітні та культурні заклади, готелі та найкрасивіші пам'ятки Кракова.

Ціна 2 500 000 злотих (ПДВ 0%)

Щиро запрошуємо до нашого офісу!

Деталі нерухомості

Ref: 19781
Місто
Мікрорайон
Площа
136 m2
Pomieszczenia
6
Поверх
Parter
дата оновлення
08-04-2024
Кондиціонер
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож

ціна

Ref: 19781
Ціна
2 500 000 PLN
Ціна/m2
18 382 PLN

Ціна 2 500 000 злотих (ПДВ 0%)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Grzegórzki

Grzegórzki - придатний для життя район прямо біля самого центру

Відкрийте для себе місцеву атмосферу Гжегорського, житлового району, розташованого на узбіччі Старого міста, організованого навколо знаменитого ринку.

Відкрийте для себе місцеву атмосферу Гжегорського, житлового району, розташованого на узбіччі Старого міста, організованого навколо знаменитого ринку.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.