Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Підвальне комерційне приміщення в Старому місті

Hamilton May представляє можливість придбати унікальну нерухомість у вигляді підвального приміщення для індивідуального фінішингу на ul Gołębia в Старому місті, всього в декількох кроках від Головної площі.

Приміщення площею 80 м2 складається з двох великих кімнат і холу, що з'єднує їх. Вхід з в'їзної брами до житлового будинку. Приміщення має два підвальних вікна, які виходять на вулицю. Приміщення в недобудові під індивідуальне пристосування.

Кам'яниця XIV або XV століття була перебудована в 1857 - 1858 роках і донині зберігає той самий архітектурний стиль. Є можливість підведення води та газу з першого поверху. В приміщенні є електропідключення.

Ul Gołębia є однією з найстаріших вулиць Старого міста, що помітно в її руслі порівняно з іншими вулицями в околицях. Старе місто в Кракові – це серце міста, яке б’ється як для місцевих жителів, так і для туристів, а вулиця Голебія – одна з вулиць-листівок, яку відвідують тисячі туристів.

Ціна 640 000 злотих договірна

Запрошуємо всіх бажаючих звернутися до нашого офісу для організації огляду цієї унікальної нерухомості.

Деталі нерухомості

Ref: 17841
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
80 m2
Pomieszczenia
2
Від центру
0km
Поверх
Piwnica
дата оновлення
01-03-2024

ціна

Ref: 17841
Ціна
640 000 PLN
Ціна/m2
8 000 PLN

Ціна 640 000 злотих договірна

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Підвальне комерційне приміщення в Старому місті - plan

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.