Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Комерційне приміщення площею 295 м2, Старе місто

Hamilton May представляє на продаж комерційне приміщення площею 295 м2 2017 року побудови.

Приміщення обладнане індивідуальним санвузлом та фоном. Більшість зовнішніх стін закрито склінням на всю висоту, що гарантує чудову видимість з вулиці. Приміщення має 3 самостійні входи та повністю пристосоване для будь-якого виду послуг. Складається з двох рівнів: цокольного та підвального. Помешкання розташоване на розі двох популярних і жвавих вулиць, безпосередньо біля набережної, яку обирають багато туристів і жителів Кракова.

Будівля побудована в 2017 році в елегантному стилі.

Старе місто - серце Кракова, яке приваблює туристів як головна розважальна зона міста. Планти, Блоня, Вавель - все під рукою.

Ціна 6 423 057 зл

Щиро запрошуємо на огляд нерухомості.

Деталі нерухомості

Ref: 20038
Місто
Мікрорайон
Площа
295 m2
Pomieszczenia
4
Układ
Elastyczny
Від центру
0km
Поверх
Parter
дата оновлення
23-02-2024
Кондиціонер
інтернет

ціна

Ref: 20038
Ціна
6 423 057 PLN
Ціна/m2
21 773 PLN

Ціна 6 423 057 зл

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Комерційне приміщення площею 295 м2, Старе місто - plan

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.