Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

7 квартир в історичній кам’яниці, безпосередньо біля парку Планти, готова інвестиція для здачі в оренду

Ми раді представити інвестиційну пропозицію з метою оренди, що складається з 7 квартир, розташованих у відреставрованому ранньомодерністському багатоквартирному будинку з прекрасним видом на парк Планти.

7 квартир загальною площею бл. 200 м2, в тому числі:

1. Квартира-студія з антресолью, санвузлом, кухнею, площею 33 кв.

2. 1-кімнатна квартира з ванною, площею 33 кв.

3. 2-кімнатна квартира з ванною, площею приблизно 33 кв.

4. Номер люкс з санвузлом, площею 22 кв.

5. 3 кімнати з санвузлами, кожна площею приблизно 13 кв.

6. Рецепція площею приблизно 18 кв.

7. Підсобне приміщення з туалетом, приблизно 4 кв.

8. Котельня 6 кв.

9. Кухня, 16 кв.

Зроблено капітальний ремонт згідно проекту. Всі установки замінені на нові. Підведено воду та каналізацію, електрику, газ, центральне опалення, сигналізацію, контроль доступу, протипожежну систему, супутникове телебачення, відеоспостереження, інтернет, механічну вентиляцію в кожній кімнаті, систему кондиціонування (3 зовнішні блоки та 9 внутрішніх блоків). Котельня: котел De Dietrich (мерседес серед котлів). Контроль доступу та сигналізація: всі двері в квартири та всі кімнати (крім кладової та котельні) відкриваються за допомогою системи контролю доступу компанії Сател - Інтегра64.

Ця система використовується для охорони приміщень банку. Можливість відкриття дверей за допомогою карток і через додаток з будь-якого місця, де є доступ до Інтернету.

Сигналізація з миттєвим сповіщенням охорони. Система протипожежного захисту з датчиками тепла та диму в кожній кімнаті з миттєвим повідомленням служби безпеки. Підлога в квартирах і кімнатах – паркет, а санвузли та місця загального користування – високоякісна плитка.

Архітектурні риси будівлі, характерні для раннього модернізму, були виявлені під час реконструкції 2019 року. Плани забудови розроблені архітектором Яном Перошем. Балкони другого поверху фасаду підкреслені унікальними хвилястими формами, незвичайними для Кракова. Доповнюють їх перила із заліза, гнутих прутків, у стилі модерн.

Унікальний вид з балконів парку Планти та будівлі Collegium Novum.llegium Novum.

Найпривабливіше місце в Кракові, безпосередньо біля парку Краківські планти, 200 метрів від Ринкової площі, 5 хвилин ходьби до замку Вавель. Розташування пропонує широкий вибір ресторанів, кафе, а також численні культурні центри, музеї, галереї та кінотеатри в околицях.

Чудове трамвайне та автобусне сполучення з будь-якою точкою Кракова.

10 хвилин ходьби від зон відпочинку на Краківській Блоні та Йорданському парку.

Ціна 4 500 000 злотих включає кладовку

Будь ласка, зв'яжіться з Hamilton May, щоб представити нерухомість.

Деталі нерухомості

Ref: 18676
Місто
Мікрорайон
Площа
200 m2
Спальні
8
Ванні кімнати
5
Поверх
2
Aдмінкомісія
1 000 PLN
дата оновлення
26-03-2024
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Охорона/сторож
буфер обміну

ціна

Ref: 18676
Ціна
4 500 000 PLN
Ціна/m2
22 500 PLN

Ціна 4 500 000 злотих включає кладовку

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

7 квартир в історичній кам’яниці, безпосередньо біля парку Планти, готова інвестиція для здачі в оренду - plan

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.