Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Квартира високого стандарту з садом - готова до заселення.

Ласкаво просимо до придбання зручної, повністю мебльованої та обладнаної квартири площею 68,14 м² із зеленим просторим садом. Нерухомість розташована в новому будинку в межах інвестиції U Przybyszewskiego, завершеному та готовому до заселення у 2023 році.

Просторий інтер’єр, розроблений архітектором, відрізняється високим рівнем обробки та функціональністю. Вітальня площею 26,3 м² з'єднана з міні-кухнею, обладнаною сучасною побутовою технікою та якісними вбудованими меблями.
Вітальня виходить у чарівний сад площею 28 м², який ідеально підходить для відпочинку.
Квартира складається з двох спалень: перша (11,2 м²) з двоспальним ліжком та друга (9,1 м²) залишена для індивідуального облаштування. Санвузол (4,6 м²) обладнаний двома раковинами, унітазом, душовою кабіною.
У підсобному приміщенні (2,4 м²) розміщена пральна машина та складське приміщення.
У передпокої (6,1 м²) містка вбудована шафа.

Квартира з повною обробкою та меблями високоякісної техніки, а також підготовлена до встановлення кондиціонера.

Будівля в рамках інвестиції U Przybyszewskiego забезпечує сучасні житлові рішення та комфортні умови проживання. Свіжозбудований та оброблений з використанням високоякісних матеріалів, цей затишний мікрорайон складається з п'яти триповерхових будинків з підземним гаражем, спортзалом та місцем для консьєржа.

Квартира розташована у фантастичному місці зі зручним доступом до міської інфраструктури та зон відпочинку, таких як Błonia, Młynówka Królewska, Park Jordana та Las Wolski.
Це місце пропонує багато можливостей для активного відпочинку. Крім того, відмінний громадський транспорт забезпечує швидкий доступ до центру Кракова та інших важливих частин міста.

Ціна 1655100 злотих + підземний паркінг (65000 злотих)

Покупець не сплачує ПЦК - 2% від вартості нерухомості

Зв’яжіться з Hamilton May, щоб дізнатися більше про цю пропозицію та домовитися про перегляд.

Деталі нерухомості

Ref: 20236
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
68 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
1
Від центру
3km
Поверх
Parter
Aдмінкомісія
610 PLN
дата оновлення
17-04-2024
Кондиціонер
Балкон
Сад
Ліфт
Приватна парковка

ціна

Ref: 20236
Ціна
1 655 100 PLN
Ціна/m2
24 290 PLN

Ціна 1655100 злотих + підземний паркінг (65000 злотих)

Покупець не сплачує ПЦК - 2% від вартості нерухомості

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Квартира високого стандарту з садом - готова до заселення. - plan

Путівник по мікрорайону Krowodrza

Krowodrza - атмосферний район, улюблений молоддю, повний інтимних, модерністських будівель.

Дослідіть район, який оточує Старе місто з півночі та з’єднується із зеленим Вест-Сайдом через вражаючий Національний музей.

Дослідіть район, який оточує Старе місто з півночі та з’єднується із зеленим Вест-Сайдом через вражаючий Національний музей.

U Przybyszewskiego

City: Kraków Street: Stanisława Przybyszewskiego Region: Krowodrza Level: 3 Status: existing Number of units: 89 Price on application Rental price from: null Avg. rental price/m2: null
City: Kraków Street: Stanisława Przybyszewskiego Region: Krowodrza Level: 3 Status: existing Number of units: 89 Price on application Rental price from: null Avg. rental price/m2: null

Про інвестиції U Przybyszewskiego - це інтимна інвестиція, яка забезпечує комфорт і відчуття приватності. Територія садиби доступна лише мешканцям, а додаткову безпеку забезпечує цілодобовий моніторинг. Також є привабливі зони загального користування, такі як телевізійна кімната, настільний футбол, дартс і більярд, а також приватний тренажерний зал, сауна та безпечний ігровий майданчик для дітей. Місцезнаходження Перевагою інвестиції є його розташування поблизу центру, з тихою атмосферою в тихій і зеленій частині міста на перетині престижних районів - Krowodrza, Wola Justowska і Stare Bronowice. У безпосередній близькості від садиби розташовані сучасні офісні будівлі та бізнес-центр, університети, спортивні споруди та місця для відпочинку. Поруч є численні зупинки громадського транспорту, а також Błonia, Jordana Park, ZOO та басейн AGH. Поруч також є прогулянкові зони з пишною зеленню та гарними краєвидами – Вольський ліс та Курган Костюшка. По сусідній вулиці Armii Krajowej можна швидко дістатися до центру Кракова, а також з міста до автостради А4 чи аеропорту Баліце. Навколо садиби повний спектр приміщень обслуговування та громадського харчування, медичні заклади, а також дитячі садки та школи. Поруч доступні, серед іншого, Galeria Bronowice та сучасний фітнес-клуб. Квартири Будинки триповерхові, квартири від студій до 4-кімнатних. У квартирах є балкони або сади, а також комори. У комплексі U Przybyszewskiego кожен мешканець знайде своє тихе та зручне місце для проживання....

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.