Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Офісні цілі неподалік від парку Лазенки-Крулевські

Гамільтон Мей із задоволенням представляє елегантну квартиру в історичному відреставрованому таунхаусі на вулиці Флорі.

Квартира загальною площею 257 м2, на першому поверсі площею 135 м2 складається з просторої кімнати, туалету, двох кімнат, холу і додається додаткове приміщення в підвалі - 123 кв.м, з двома конференц-залами, двома туалети та прибудова до кухні.

Квартира знаходиться в оригінальному таунхаусі 20-х років, який пережив війну в чудовому стані. Він розташований навпроти колишнього посольства Великої Британії. В будинку є ліфт.

Квартира розташована в елегантній частині міста, на красивій історичній вулиці Флорі, неподалік від площі Любельської Унії та парку Лазєнки. Будівля розташована в центральній частині Варшави і пропонує дуже хороший доступ до всіх її ключових районів. У безпосередній близькості від нього багато кафе, ресторанів, торгових центрів і посольств.

Ціна 3 900 000 зл

Щоб дізнатися більше про це помешкання, зв’яжіться з представниками Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 18886
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
248 m2
Спальні
6
Ванні кімнати
2
Від центру
2km
Поверх
Parter
Aдмінкомісія
3 800 PLN
Останнє оновлення
17-04-2024
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Допускається розміщення з домашніми тваринами
Охорона/сторож

ціна

Ref: 18886
Ціна
3 900 000 PLN
Ціна/m2
15 726 PLN

Ціна 3 900 000 зл

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Śródmieście

Центр міста - серце столиці

Центр Варшави вражає своєю столичною атмосферою: тут панують скляні вежі, розкішні житлові будинки та жваві вулиці. Однак він приховує ще багато цікавинок...

Центр Варшави вражає своєю столичною атмосферою: тут панують скляні вежі, розкішні житлові будинки та жваві вулиці. Однак він приховує ще багато цікавинок...

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.