Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Двоповерхова квартира на площі Театральній з видом на парк.

Гамільтон Мей з радістю представляє на продаж елегантну комфортабельну квартиру з прекрасним видом на внутрішній дворик з садом, розташовану в самому центрі міста за адресою вул. Мольєр.

Об'єкт площею 170 кв.м - дворівнева квартира, розташована на 3 і 4 поверсі п'ятиповерхового будинку. Третій поверх складається з просторої вітальні, великої, повністю обладнаної кухні, дуже добре освітленої їдальні з терасою, холу, великого кабінету з власною ванною кімнатою з душем та підсобного приміщення. Четвертий поверх складається з трьох великих спалень, двох ванних кімнат і великої тераси з видом на Старе місто Варшави та парк.

Будівля 1970-х років розташована на Театральній площі в околицях Старого міста Варшави, у другій лінії забудови на вулиці Мольєра.

Квартал знаходиться в безпосередній близькості від Саського саду, Великого театру, площі Пілсудського та Королівського шляху.

Ціна за заявкою договірна включно з 2 підземними паркомісцями, в т.ч

Якщо вас зацікавила вищевказана пропозиція, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 5963
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
170 m2
Спальні
4
Ванні кімнати
2
Від центру
2km
Поверх
3
Aдмінкомісія
2 500 PLN
дата оновлення
26-03-2024
Кондиціонер
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 5963
Ціна
Дізнатись ціну

Ціна за заявкою договірна включно з 2 підземними паркомісцями, в т.ч

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Śródmieście

Центр міста - серце столиці

Центр Варшави вражає своєю столичною атмосферою: тут панують скляні вежі, розкішні житлові будинки та жваві вулиці. Однак він приховує ще багато цікавинок...

Центр Варшави вражає своєю столичною атмосферою: тут панують скляні вежі, розкішні житлові будинки та жваві вулиці. Однак він приховує ще багато цікавинок...

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.