Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Двокімнатна квартира з балконом в сучасному житловому будинку в тихому районі недалеко від центру

Hamilton May з радістю представляє привабливу інвестиційну квартиру високого стандарту для короткострокової та довгострокової оренди в сучасному житловому будинку за адресою вул. Любельська.

Вигідна квартира площею 39,16 м2 складається з вітальні з кухнею, спальні з виходом на балкон, санвузла з душовою кабіною та холу. Квартира розташована на першому поверсі, повністю укомплектована та мебльована. Кухня обладнана холодильником з морозильною камерою, плитою, витяжкою, духовкою та посудомийною машиною. У вітальні велике ліжко, а в спальні розкладний диван. Квартира здається короткостроково макс. 4 людини і є відмінним вигідним капіталовкладенням.

Багатоквартирний будинок на 15 квартир високого рівня оснащений безшумним ліфтом. Lubelska 14 – це багатоквартирний затишний 4-поверховий будинок, розташований в одному з найчарівніших районів Кракова – Krowodrza. Інвестиції включають елітні квартири та комерційні приміщення.

Тихий район і близькість до Старого міста, головних академічних центрів, зручне сполучення з іншими частинами Кракова та доступ до широкого спектру послуг є головними перевагами інвестиції. Поруч автобусна та трамвайна зупинка. Lubelska 14 – ідеальне місце для людей, які хочуть жити в тихому анклаві, але водночас не хочуть відмовлятися від близькості атракцій, які пропонує центр міста. Основні переваги цієї локації: - розташування близько до центру - до Головної площі бл. 1 км; -зелені зони, що дозволяють активний відпочинок, в тому числі: Клепарський парк (450м), Краківський парк (800м); розмічені велодоріжки - повна інфраструктура поруч - магазини, базар, школи та садочки.

Ціна 860 000 злотих

Щоб організувати презентацію нерухомості, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 20175
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
39 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
1
Aдмінкомісія
602 PLN
дата оновлення
09-04-2024
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт

ціна

Ref: 20175
Ціна
860 000 PLN
Ціна/m2
22 051 PLN

Ціна 860 000 злотих

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Krowodrza

Krowodrza - атмосферний район, улюблений молоддю, повний інтимних, модерністських будівель.

Дослідіть район, який оточує Старе місто з півночі та з’єднується із зеленим Вест-Сайдом через вражаючий Національний музей.

Дослідіть район, який оточує Старе місто з півночі та з’єднується із зеленим Вест-Сайдом через вражаючий Національний музей.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.