Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Дуже приваблива однокімнатна квартира в престижному комплексі Browar Lubicz

Гамільтон Мей із задоволенням представляє унікальну однокімнатну квартиру, виконану за найвищими стандартами, розташовану в престижному інвестиційному комплексі Browar Lubicz.

Представлена квартира знаходиться на 2 поверсі. Складається з вітальні з кухнею, спальні та просторої ванної кімнати. Власність була унікально та оригінально спроектована архітектором інтер’єрів, стильно поєднуючи індустріальні та східні елементи. Нерухомість дуже сучасна, затишна та функціональна. Підлога вкрита якісним вирівняним бетоном, кухня укомплектована технікою відомих брендів. Ванна кімната оснащена великою ванною з марокканської ліпнини, а вітальня і коридор обладнані дуже функціональними вбудованими шафами.

Browar Lubicz розташований у центрі Кракова. Це житловий проект, який поєднує в собі елементи традиційної архітектури колишньої пивоварні з сучасним дизайном. Його невисокі житлові будинки пов'язані з історичною пивоварнею. У комплексі є підземний паркінг, дитячий майданчик, ресторан, продуктовий магазин, комерційні та офісні приміщення та дуже унікальний пивний бутик, який успішно зберігає традиції району. Забудову Browar Lubicz також чудово доповнюватимуть індивідуально впорядковані зелені насадження, а також естетично оформлені та облаштовані місця загального користування.

Готель Browar Lubicz розташований лише за 800 метрів від Ринкової площі. Вулиця Любіча дає своїм мешканцям чудовий доступ до засобів громадського транспорту, а також до залізничних станцій та однієї з головних комунікаційних точок міста – Могильського кільця.

Ціна 1250000 злотих договірна

Будь ласка, не соромтеся зв'язатися з Hamilton May і домовитися про перегляд

Деталі нерухомості

Ref: 8664
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
46 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
2
Aдмінкомісія
400 PLN
дата оновлення
12-04-2024
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт

ціна

Ref: 8664
Ціна
1 250 000 PLN
Ціна/m2
27 174 PLN

Ціна 1250000 злотих договірна

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Grzegórzki

Grzegórzki - придатний для життя район прямо біля самого центру

Відкрийте для себе місцеву атмосферу Гжегорського, житлового району, розташованого на узбіччі Старого міста, організованого навколо знаменитого ринку.

Відкрийте для себе місцеву атмосферу Гжегорського, житлового району, розташованого на узбіччі Старого міста, організованого навколо знаменитого ринку.

Browar Lubicz

Development
Development

Browar Lubicz Investment Browar Lubicz - це нова інвестиція в житловий будинок, розташована в центрі Кракова. Забудова поєднує в собі традиційну архітектуру недіючої пивоварні з сучасним дизайном. Низька житлова забудова пов'язана з приміщенням історичної пивоварні. У комплексі є підземний паркінг, дитячі майданчики, просторі комерційні та офісні приміщення та мікро-пивоварня, яка продовжує традиції оригінальної пивоварні. Інвестиція також оточена численними зеленими зонами. Розташування Browar Lubicz Browar Lubicz знаходиться лише за 800 метрів від Ринкової площі. Його розташування на вулиці Любіча забезпечує легкий доступ до засобів громадського транспорту, а також до залізничного та автобусного вокзалів і Могильського кільця - однієї з найважливіших точок на карті міста Кракова. Опис апартаментів у Бровар Любіч Інвестиція складається з 6 житлових будинків - до 4 поверхів кожен. Тут представлено 320 квартир різної площі від 23 до 107 м2. Загальна інформація Browar Lubicz – справді унікальна інвестиція; з характером, казковим стилем, традиціями та чудовим розташуванням. Завдяки розвиненій інфраструктурі це місце ідеально підходить для професіоналів, які працюють в одному з численних бізнес-центрів Кракова (наприклад, Краківський бізнес-парк у Забежові), а також для сімей, які шукають тихого та безпечного інвестування в центрі міста....

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.