Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Студія з кондиціонером в розкішній кам'яниці в центрі.

Hamilton May представляє на продаж унікальну нерухомість у самому серці Кракова. Студія з кондиціонером у розкішному багатоквартирному будинку. Відмінне вкладення капіталу та вигідна короткострокова оренда.

Квартира розташована в гарному відремонтованому багатоквартирному будинку в самому центрі Кракова. Студія площею 28,13 м2 розташована на останньому поверсі унікальної, розкішної кам'яниці з ліфтом і рецепцією. Квартира складається з однієї кімнати з кухнею, санвузла з душем та холу. Завдяки великій кількості мансардних вікон він чудово освітлений. В квартирі є кондиціонер. Міні-кухня обладнана холодильником, плитою, посудомийною та пральною машинами. У студії є велике двоспальне ліжко, шафа, шафи для речей, стіл. Квартира є відмінною вигідною інвестицією завдяки чудовому розташуванню для короткострокової оренди. Квартира здається на короткий термін під управлінням професійної компанії.

Rezydencja Rakowicka – це розкішна нерухомість у центрі міста, повністю відремонтована у 2018 році. У багатоквартирному будинку є рецепція, яка гарантує безпеку та комфорт мешканців, ліфт, який обслуговує квартири на всіх поверхах, і благородні матеріали, використані для облаштування місць загального користування, такі як: входи, коридори та сходи підтверджують унікальний стиль та найвищий стандарт інвестицій.

Інвестиція розташована у чудовому місці в самому центрі Кракова. Чудова транспортна доступність, близькість до Старого міста, Головного залізничного вокзалу, Galeria Krakowska та культурних центрів, таких як Краківська філармонія та Театр Słowacki є безсумнівними перевагами інвестиції. Поруч із багатоквартирним будинком також є ботанічний сад і парк Стшелецького, ідеальні місця для відпочинку та релаксації.

Ціна 720 000 злотих

Якщо ви зацікавлені в перегляді квартири, будь ласка, зв'яжіться з Hamilton May

Деталі нерухомості

Ref: 20177
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
28 m2
Спальні
studio
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
5
Aдмінкомісія
243 PLN
дата оновлення
09-04-2024
Кондиціонер
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож

ціна

Ref: 20177
Ціна
720 000 PLN
Ціна/m2
25 714 PLN

Ціна 720 000 злотих

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Grzegórzki

Grzegórzki - придатний для життя район прямо біля самого центру

Відкрийте для себе місцеву атмосферу Гжегорського, житлового району, розташованого на узбіччі Старого міста, організованого навколо знаменитого ринку.

Відкрийте для себе місцеву атмосферу Гжегорського, житлового району, розташованого на узбіччі Старого міста, організованого навколо знаменитого ринку.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.