Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Простора 3-кімнатна квартира в стилі лофт в центрі міста

Чудова квартира розташована на двох верхніх поверхах історичної будівлі в центрі Кракова.

Загальна площа квартири становить 160 м2 (користувальна площа по земельній та іпотечній книзі 91,1 м2). Нижній рівень входу містить великий хол, вітальню, окрему кухню, 2 спальні, велику ванну кімнату та окремий туалет, а також пральню. На другому рівні розташована третя спальня (18м2), гардеробна (8м2) та друга велика ванна кімната.

Власність унікальна, виконана в елегантному класичному стилі. Квартира ідеальна як для інвесторів, так і для власників, а також підійде як офісне приміщення.

Квартира знаходиться в історичному таунхаусі в хорошому технічному стані. Квартира є частиною нещодавно надбудованого мансарди будинку. У будівлі немає ліфта.

Вулиця Сташиця розташована тихо, але в центрі, приблизно за 10 хвилин ходьби від старого міста та недалеко від магазинів і зупинок громадського транспорту як на вулиці Длуга, так і на Новому Клепажі. У місті Новий Клепаж, лише за 5 хвилин ходьби від апартаментів, також є популярний ринок свіжих продуктів.

Ціна 1 500 000 зл

Будь ласка, зв'яжіться з нашим офісом для отримання додаткової інформації.

Деталі нерухомості

Ref: 18167
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
160 m2
Спальні
3
Ванні кімнати
2
Від центру
1km
Поверх
3
Aдмінкомісія
480 PLN
Останнє оновлення
26-04-2024
Кабельне телебачення
інтернет

ціна

Ref: 18167
Ціна
1 500 000 PLN
Ціна/m2
9 375 PLN

Ціна 1 500 000 зл

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Простора 3-кімнатна квартира в стилі лофт в центрі міста - plan

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.