Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Зручні, просторі апартаменти з видом на Вавель

Гамільтон Мей з радістю представляє гарну панорамну квартиру площею 105,37 м2, розташовану в самому центрі Старого міста.

Гарна двоповерхова квартира площею 105,37 м2, розташована на п'ятому поверсі багатоквартирного будинку після капітального ремонту, в частині надбудови 2009 року. В будинку є ліфт. Квартира складається з холу, кухні, двох ванних кімнат з туалетом, чотирьох спалень та вітальні, антресолі. До квартири входить підвальне приміщення площею 15,70 м2. Загальна площа на поверсі 133 м2.

І рівень: Вітальня обладнана двома великими зручними диванами та кріслом, лавкою, телевізором. Вітальня виходить на два балкони з прекрасним видом на Вавель та панораму Кракова. Кухня обладнана столом зі стільцями, холодильником, мікрохвильовою піччю, варильною поверхнею, чайником, тостером, кухонним приладдям, каструлями, сковорідками, посудом, склянками, чашками, посудомийною машиною, кавоваркою та духовкою. Спальня 1 з двоспальним ліжком 180х200 або двома односпальними 90х200, кондиціонер. Спальня 2 з одним односпальним ліжком 100х200, невеликий балкон, кондиціонер. Ванна кімната 1 з ванною, туалетом, феном і пральною машиною. Ванна кімната 2 з душем і туалетом. гардероб

ІІ рівень: Спальня 3 з одним двоспальним ліжком 160х200 або двома односпальними ліжками 80х200, кондиціонер. Спальня 4 з двоспальним ліжком 160х200, кондиціонер. У квартирі є 3 невеликі балкони з видом на Вавель. Квартира після ремонту - повністю мебльована та укомплектована побутовою технікою. В кам'яниці проведено газ і центральне опалення, котельня знаходиться в будинку в будинку.

Кам'яниця була зведена в 1928 році за проектом З. Прокеша та Г. Ламенсдорфа. У 2009 році було завершено капітальний ремонт будівлі та нове розширення частини майна.

Багатоквартирний будинок, в якому розташована квартира, розташований в одному з найпривабливіших місць Кракова на вул. Starowiślna, в самому центрі Старого міста, на межі з районом Казімєж. Мікрорайон чудово сполучений з іншими районами міста. Неподалік розташовані Ринкова площа, замок Вавель, Нова площа, Galeria Kazimierz, бульвари Вісли та численні ресторани, бари, магазини та пункти обслуговування.

Ціна 2 500 000 злотих разом зі складським приміщенням

Якщо вас зацікавила пропозиція, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 17327
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
105 m2
Спальні
4
Ванні кімнати
2
Від центру
1km
Поверх
5
Aдмінкомісія
360 PLN
дата оновлення
09-04-2024
Кондиціонер
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
буфер обміну

ціна

Ref: 17327
Ціна
2 500 000 PLN
Ціна/m2
23 810 PLN

Ціна 2 500 000 злотих разом зі складським приміщенням

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Зручні, просторі апартаменти з видом на Вавель - plan

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.