Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Унікальна квартира з терасою в самому центрі Старого міста

Гамільтон Мей з радістю представляє унікальну комфортабельну дворівневу квартиру в самому центрі Кракова з великою оглядовою терасою , з якої відкривається прекрасний вид на Старе місто. В квартирі є джакузі та сауна. В квартирі є кондиціонер.

В квартирі зроблений свіжий ремонт, нові елегантні меблі.

Комфортна, дворівнева квартира , площею 115,10 м2, розташована на 5 поверсі, в частині багатоквартирного будинку, надбудованого в 2009 році після капітального ремонту . В будинку є ліфт .

Квартира складається з холу, кухні, двох ванних кімнат з туалетом, 3 спалень, вітальні, антресолі, джакузі та сауни .

Площа – 137,78 м2.

Кам'яниця після капітального ремонту. Квартира має чотири невеликі балкони та велику кутову терасу площею 23,80 м2 , з якої відкривається панорамний вид на Краків. В квартирі зроблений ремонт - повністю мебльована та укомплектована побутовою технікою - пральна машина, посудомийна машина, духовка, електроплита, телевізор.

В кам'яниці газове центральне опалення та котельня в будинку.

До квартири входить підвальне приміщення площею 17,47 м2.

Кам'яниця в дуже хорошому стані, побудована в 1928 році за проектом З. Прокеша та Х. Ламенсдорфа. У 2009 році було завершено капітальний ремонт будівлі та добудову частини нерухомості.

Багатоквартирний будинок, в якому розташована квартира, розташований в одному з найпривабливіших місць Кракова на вул. Starowiślna, в самому центрі Старого міста, на межі з районом Казімєж. Район чудово сполучений з іншими районами міста. Поруч розташована Ринкова площа, Вавельський замок, Нова площа, Galeria Kazimierz, бульвари Вісли та численні ресторани, бари, магазини та пункти обслуговування.

Ціна 3 500 000 злотих включає кладовку

Якщо ви зацікавлені, зв’яжіться з Hamilton May, щоб домовитися про презентацію.

Деталі нерухомості

Ref: 17334
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
115 m2
Спальні
3
Ванні кімнати
2
Від центру
1km
Поверх
5
Aдмінкомісія
400 PLN
дата оновлення
22-03-2024
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
буфер обміну

ціна

Ref: 17334
Ціна
3 500 000 PLN
Ціна/m2
30 435 PLN

Ціна 3 500 000 злотих включає кладовку

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Унікальна квартира з терасою в самому центрі Старого міста - plan

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.