Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Привабливе, просторе інвестиційне приміщення на площі Ринок

Hamilton May із задоволенням представляє інвестиційну нерухомість площею менше 70 м2, розташовану в безпосередній близькості від Ринкової площі Кракова. Ресторан розташований в історичній кам'яниці, з якої відкривається краєвид на вежу базиліки Святої Марії.

Квартира розташована на 4-му поверсі історичного багатоквартирного будинку на Ринковій площі Кракова. Квартира кадастровою площею 67,34 м2 складається з великої вітальні, 2 санвузлів з душем і ванною, міні-кухні, двох окремих спалень і просторої антресолі з другою спальнею. Чиста площа 101м2. З вікон приміщення відкриваються чарівні дахи Старого міста та вежа базиліки Святої Марії. Приміщення придатне для короткострокової оренди та здається до 2028 року. При існуючому плануванні комфортно розмістить 8 осіб. Квартира обладнана кондиціонером.

Кам'яницю 18 століття, де розташований ресторан, кілька років тому відреставрували. У будинку нова інсталяція, ліфт, кондиціонер. До складу багатоквартирного будинку входять як житлові приміщення для короткострокової оренди, так і комерційні приміщення. Сходи та загальні приміщення оброблені в елегантному стилі з використанням натуральних матеріалів. Будівля має центральне опалення.

Квартира розташована в історичному Старому місті Кракова, яке вже багато років приваблює туристів з усього світу. Поруч ви знайдете численні ресторани, бари, джаз-клуби та художні галереї. Найбільшою перевагою розташування є близькість Ринкової площі Кракова і водночас розташування самої кам'яниці, що забезпечує спокій. Неподалік знаходяться головний залізничний вокзал, численні трамвайні та автобусні зупинки, парки та ключові пам'ятки, такі як Барбакан, Словацький театр, Сукенніце, костел Святої Марії та багато інших.

Ціна 2 450 000 зл

Якщо вас зацікавила пропозиція, зв’яжіться з Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 18839
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
67 m2
Спальні
3
Ванні кімнати
2
Від центру
0km
Поверх
4
Aдмінкомісія
600 PLN
дата оновлення
08-04-2024
Кондиціонер
Кабельне телебачення
інтернет

ціна

Ref: 18839
Ціна
2 450 000 PLN
Ціна/m2
36 383 PLN

Ціна 2 450 000 зл

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Привабливе, просторе інвестиційне приміщення на площі Ринок - plan

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.