Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Нова, 2 кімнатна квартира з балконом та гаражем в центрі Кракова

Гамільтон Мей представляє унікальну однокімнатну квартиру, доступну для продажу в центрі Кракова, площею 67 м2, розташовану в відремонтованому багатоквартирному будинку в центрі Кракова на вул.

Квартира розташована на 3 поверсі затишного будинку, має великий балкон та кладовку (7,82 м2). До квартири додається місце для паркування в підземному гаражі, який знаходиться в будинку в безпосередній близькості від описуваного майна. Завдяки тому, що квартира розташована на верхньому поверсі, висота кімнат вище стандартної, тому інтер'єри просторі.

Квартира виконана в сучасному стилі. Інтер'єр оброблений натуральними матеріалами. Використовувалися позачасові приглушені кольори. У спальні оригінальні скляні двері. У кімнатах мінімалістичні білі вбудовані шафи, кухня обладнана елітною побутовою технікою.

Будинок, в якому розташована квартира, після капітального ремонту, оновлено фасад та сходи.

Будівля розташована в самому центрі Кракова, на вулиці Шляк, звідки менше ніж за 15 хвилин можна дійти до Ринкової площі. Поруч є численні магазини, школи та ресторани. Розташування забезпечує зручний доступ до громадського транспорту.

Ціна 1 280 000 злотих + підземний паркінг (100 000 злотих ) + складське приміщення (20 000 злотих )

Якщо ви зацікавлені, зв’яжіться з Hamilton May, щоб домовитися про презентацію.

Деталі нерухомості

Ref: 18472
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
67 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
3
Aдмінкомісія
520 PLN
дата оновлення
14-04-2024
Балкон
інтернет
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 18472
Ціна
1 280 000 PLN
Ціна/m2
19 104 PLN

Ціна 1 280 000 злотих + підземний паркінг (100 000 злотих ) + складське приміщення (20 000 злотих )

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.