Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Ексклюзивна квартира в стилі лофт, розташована в модному районі Кракова - Заблоце

Hamilton May представляє гарну, простору квартиру з панорамною терасою, розташовану в престижному комплексі Lofty w Młynie.

Квартира має площу 218 м2 і складається з двох просторих спалень (одна з яких має вихід в гардеробну), ванної кімнати (вхід як зі спальні, так і з холу), а також просторої вітальні з каміном, прибудови кухні з їдальнею. зона, робочий кабінет (який також можна використовувати як додаткову спальню), туалет і просторий хол з вбудованими шафами. Нерухомість виконана за найвищими стандартами, з увагою до кожної деталі. Величезною перевагою квартири є красива мальовнича тераса, на яку можна вийти з кожної кімнати.

Будівля складається з бл. 60 квартир, розташованих на 6 поверхах, з прекрасними відкритими просторами (як і очікується від якісних лофтів), а також індустріальним фасадом та інтер’єрами, оздобленими натуральними матеріалами найвищої якості. Крім того, всі апартаменти мають тераси та балкони. На даху помешкання є зелена тераса, доступна для всіх мешканців, з якої можна насолоджуватися чудовою панорамою Старого міста.

Lofty w Młynie investment знаходиться в самому центрі нещодавно відродженого району Заблоце, лише недалеко від історичного Старого міста та в безпосередній близькості від бульварів Вісли. У цьому районі можна знайти численні пам'ятки, такі як Музей сучасного мистецтва (MOCAK), Фабрика Шиндлера та багато нових житлових комплексів, які ідеально поєднуються з індустріальним характером усього району.

Ціна 5 440 000 злотих договірна включно з 2 підземними паркінгами

Hamilton May запрошує вас відвідати наші офіси та отримати більш детальну інформацію про цю унікальну нерухомість.

Деталі нерухомості

Ref: 12105
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
218 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
2
Від центру
2km
Поверх
6
Aдмінкомісія
2 000 PLN
Останнє оновлення
24-04-2024
Кондиціонер
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож
Приватна парковка

ціна

Ref: 12105
Ціна
5 440 000 PLN
Ціна/m2
24 954 PLN

Ціна 5 440 000 злотих договірна включно з 2 підземними паркінгами

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Zabłocie

Заблоцьке - сучасне постіндустріальне місто

Амбітний житловий проект, побудований навколо знаменитої фабрики Шиндлера і відмінного музею сучасного мистецтва - в постіндустріальному районі.

Амбітний житловий проект, побудований навколо знаменитої фабрики Шиндлера і відмінного музею сучасного мистецтва - в постіндустріальному районі.

Lofty w Młynie

City: Kraków Street: Zabłocie Region: Podgórze Level: 6 Status: existing Number of units: 57 Sale price from: 450000PLN Avg. sales price/m2: 9500PLN Rental price from: 2000PLN Avg. rental price/m2: 45PLN
City: Kraków Street: Zabłocie Region: Podgórze Level: 6 Status: existing Number of units: 57 Sale price from: 450000PLN Avg. sales price/m2: 9500PLN Rental price from: 2000PLN Avg. rental price/m2: 45PLN

Mlyn lofts є першим у своєму роді в Кракові, переобладнанням колишньої промислової будівлі – в даному випадку історичного млину – на сучасні квартири-лофт, зберігаючи багато оригінальних елементів, таких як відкрита цегляна кладка та дерев’яні балки. Місцезнаходження Лофти Mlyn розташовані в історично значущій частині Кракова, відомій як Zablocie, на березі річки Вісла, навпроти єврейського району Казімєж. Цей промисловий район, де також розташована фабрика Оскара Шиндлера (і незабаром буде музей), починає швидко облагороджуватися, нове життя вдихає в район завдяки таким забудовам, як ця, кілька нових офісних будівель і великий житловий комплекс «Garden Residence». демонструвати. будівля Основна частина забудови Krakow lofts, а саме будівля колишнього млина, наразі завершена (другий квартал 2010 року) і містить загалом 57 просторих квартир у стилі лофт, розміром від 45 м2 до багатоквартирних квартир. понад 100 м2, а також кілька приголомшливих пентхаусів на верхньому поверсі з видом на замок Вавель, єврейський квартал, старе місто та річку. У головній будівлі млина також є шість комерційних приміщень на першому поверсі, розміром від 114 м2 до понад 300 м2, доступних для оренди або продажу. На першому та другому поверхах багато приміщень доступні для офісу та будуть обладнані власником відповідно до вимог орендарів. Резюме Hamilton May Real Estate пропонує широкий вибір квартир і комерційних приміщень для оренди в цій престижній новобудові - зв’яжіться з нами, щоб зареєструвати свій інтерес....

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.