Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Розкішний унікальний пентхаус з великою терасою площею понад 70 м2 в історичному багатоквартирному будинку

Гамільтон Мей з гордістю представляє унікальний пентхаус загальною площею 232 м2, доступний для продажу. Нерухомість має вражаючу терасу площею 73 м2 і розташована на 4-му та 5-му поверхах красивого історичного таунхаусу 1906 року. Помешкання знаходиться в безпосередній близькості від Старого міста.

Представлений пентхаус складається з 2 рівнів. На 4-му поверсі розташована засклена світла вітальня з кухнею, дві спальні та ванна кімната. Верхній рівень містить додаткову спальню, дві ванні кімнати, офісне приміщення та велику доглянуту терасу. В одній з ванних кімнат є сауна на трьох. У помешканні гарна дерев'яна підлога, є кондиціонер Daikin, сигналізація. Є можливість оренди паркомісць через дорогу від будинку.

Кам'яниця була збудована у 1906 році за проектом відомого архітектора Славомира Одживольського для родини Малаховських. Він має красивий, елегантний цегляний фасад і парадні ворота. Будівля містить внутрішній сад і ліфт.

Представлена квартира розташована в престижній, доглянутій частині Кракова, в безпосередній близькості від Старого міста. Район має численні красиві вузькі вулички - досить типові для цієї частини міста. Помешкання розташоване неподалік від широкого та елегантного проспекту Маршалка Пілсудського в оточенні незліченних красивих таунхаусів. Авеню з’єднує Старе місто з найкрасивішими зеленими зонами Кракова, такими як Блоня, парк Джордана та Воля Юстовська. Близькість Вавельського замку та Віслинського бульвару дозволяє активно відпочити. Район має дуже добре розвинену мережу громадського транспорту, а також місцеву інфраструктуру, яка включає міжнародні школи, якісні ресторани та музеї. Розташування ідеально підходить для любителів міського життя, які також хочуть насолоджуватися комфортним способом життя.

Ціна 1 150 000 євро договірна, включаючи складське приміщення

Будь ласка, зв'яжіться з Hamilton May, щоб отримати більше інформації про це помешкання.

Деталі нерухомості

Ref: 4936
Місто
Мікрорайон
Площа
232 m2
Спальні
3
Ванні кімнати
3
Від центру
w centrum
Поверх
4
Aдмінкомісія
1 700 PLN
дата оновлення
10-04-2024
Кондиціонер
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
буфер обміну

ціна

Ref: 4936
Ціна
1 150 000 EUR
Ціна/m2
4 957 EUR

Ціна 1 150 000 євро договірна, включаючи складське приміщення

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.