Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Сучасний будинок в оренду в центрі Саска Кепа

Ми раді представити вам унікальну пропозицію оренди функціонального, сучасного будинку в стилі лофт, розташованого в престижному місці в Саска Кепа.

Цей просторий будинок площею 266,40 м2 складається з вітальні та кухні відкритого планування, передпокою, 4 спалень, двох елегантно оформлених ванних кімнат та двох додаткових окремих туалетів, які забезпечують комфорт як мешканцям, так і гостям. Окрема гардеробна задовольнить ваші організаційні потреби, доповнена практичною пральною. Будинок повністю обладнаний всіма необхідними інженерними комунікаціями, включаючи водопостачання та електрику, а також сучасну газову систему опалення та сигналізацію. Мешканці також мають у своєму розпорядженні зручний гараж у будівлі, а також додаткове паркомісце на під’їзді.

Будинок з терасою складається з трьох поверхів і оформлений у пом'якшених тонах. Архітектура поєднує в собі мінімалістичний шарм із функціональністю, завдяки широким вікнам, які забезпечують рясне природне освітлення, і гладкій обробці, яка говорить про сучасну естетику. Ця споруда, розташована на ділянці площею 256 м², є свідченням сучасного дизайну та інженерії. З фасадної сторони будинку знаходиться парадний вхід, а також в'їзд в гараж. За будинком є затишна та доглянута тераса разом із садом, до якої можна потрапити як з першого, так і з цокольного поверхів будівлі. Вся власність оточена пишною зеленою рослинністю, що оточує власність як з фасаду, так і з боку тераси.

Будинок розташований у чудовому місці в самому центрі Saska kepa поблизу зупинки громадського транспорту та багатої торгової та сервісної інфраструктури. До центру всього 5 хвилин на машині. Поруч (приблизно 5 хв пішки) - красивий Скаришевський парк. Розташоване в бажаному житловому районі, це помешкання є оазисом спокою, зручно розташоване поруч із основними послугами, розважальними закладами та модними ресторанами та кафе. Околиці відомі своїми тихими вулицями, зеленими насадженнями та дружньою громадою.

Ціна 20 000 злотих на місяць + комунальні послуги згідно споживання

Будь-хто, кого зацікавила пропозиція вище, будь ласка, не соромтеся зв’язатися з нами.

Деталі нерухомості

Ref: 17810
Місто
Мікрорайон
Площа
266 m2
Спальні
4
Ванні кімнати
2
Кількість поверхів
3
Розмір земельної ділянки
256 m2
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Dostępne od:
30 2024
Останнє оновлення
22-04-2024
Кондиціонер
Балкон
Сад
інтернет
Охорона/сторож

ціна

Ref: 17810
Ціна за місяць
20 000 PLN
Ціна/m2
75 PLN

Ціна 20 000 злотих на місяць + комунальні послуги згідно споживання

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Saska Kępa

Saska Kępa - зелений і гостинний

Чарівний район малоповерхової забудови та зелені, про який йдеться у відомій польській пісні. Не забудьте відвідати Французьку вулицю!

Чарівний район малоповерхової забудови та зелені, про який йдеться у відомій польській пісні. Не забудьте відвідати Французьку вулицю!

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.