Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Просторий окремий будинок в безпосередній близькості від парку Decjusza на Волі Юстовській

Гамільтон Мей хоче здати в оренду просторе та добре обладнане житло для однієї родини, розташоване в тихому житловому передмісті Кракова - Волі Юстовській.

Представлена нерухомість загальною площею 380 м2 складається з 3 рівнів:

Перший поверх: простора вітальня з обідньою зоною, яка має вихід у доглянутий сад, велика повністю обладнана кухня з технікою, гостьова спальня/кабінет, коридор і туалет.

Перший поверх: 3 просторі спальні, з яких головна спальня має гардеробну та окрему ванну кімнату, а друга повністю обладнана ванна кімната.

Підвал: у підвалі є простора кімната з природним освітленням, яку можна використовувати як ігрову кімнату, кімнату з телевізором або додаткову житлову площу, повністю обладнану ванну кімнату з сауною та пральню/підсобне приміщення.

Представлена нерухомість має доступ до великого закритого гаража, а на території є додаткове місце для автомобіля. Будинок лише частково вмебльований - БЕЗ ПЕРЕСУВНИХ МЕБЛІВ.

Представлена нерухомість - це односімейне житло, розташоване на великій і просторій ділянці з добре доглянутим відкритим садом. Об'єкт розташований на тихій та зеленій вулиці, де переважають інші будинки.

Фантастичне розташування, представлена нерухомість розташована в зеленому та тихому житловому передмісті Wola Justowska, яке розташоване на захід від центру міста та вважається одним із найкращих житлових місць у Кракові. З місця розташування легко дістатися до центру Кракова, аеропорту на автомобілі або громадському транспорті. Доступ до зелених зон, таких як Вольський ліс і парк Децюш. В районі є ресторани, магазини та інші зручності. Чудова пропозиція для сімей, які шукають тихе та безпечне місце у Кракові.

Ціна 11000 злотих на місяць + комунальні (1600 злотих) в тому числі 2 гаражі (будинки), в т.ч

Щоб організувати огляд майна, будь ласка, зв'яжіться з Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 11359
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
380 m2
Спальні
4
Ванні кімнати
3
Від центру
4km
Кількість поверхів
2
Розмір земельної ділянки
1000 m2
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Dostępne od:
30 2024
дата оновлення
11-04-2024
Балкон
Кабельне телебачення
Сад
інтернет
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 11359
Ціна за місяць
11 000 PLN
Ціна/m2
29 PLN

Ціна 11000 злотих на місяць + комунальні (1600 злотих) в тому числі 2 гаражі (будинки), в т.ч

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Wola Justowska

Wola Justowska - престижний односімейний район

Відкрийте для себе вілли та будинки, оточені зеленню Вольського лісу, і подивіться на Краків з висоти кургану Пілсудського.

Відкрийте для себе вілли та будинки, оточені зеленню Вольського лісу, і подивіться на Краків з висоти кургану Пілсудського.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.