Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Просторий будинок з садом біля Кабацького лісу

Гамільтон Мей із задоволенням представляє вам надзвичайний будинок із садом, 350 м2, ідеально підходить для сім'ї, розташований біля Кабацького лісу

Будинок площею 350 м2 складається з просторої та затишної вітальні з каміном, класично мебльованої кухні з обідньою зоною, ванної кімнати з ванною та душовою кабіною, а також туалету. На першому поверсі одна простора кімната без меблів з місткими гардеробами, кабінет, простора спальня з видом на сад, функціональна дитяча кімната, гардеробна та ще один санвузол з душем і ванною. На горищі також є санвузол з душем, місце для вільної забудови та камін.

Також в будинку є гараж і дуже зручна тераса. Весь оточений пишною рослинністю, а за будинком є газон і живопліт. Перед будинком, за в'їзною брамою, є під'їзд на дві машини.

Будинок розташований у тихому районі біля природного заповідника Натолін Парк, користуючись усіма міськими перевагами Урсинова. Поруч є дитячі садки, дві американські школи, басейни, тенісні корти, багатозальний кінотеатр, торгові центри та гіпермаркети. Цей район добре сполучений із самим центром міста (15-20 хвилин на машині чи метро до Центрального залізничного вокзалу, 10 хвилин до аеропорту, а також поруч із південною кільцевою дорогою Варшави, що дозволяє швидко дістатися автострадою А2 до Лодзь, Познань або Берлін). Метро та Las Kabacki 10 хвилин пішки, відстань до найближчої зупинки, продуктового магазину, дитячого садка та найближчої станції Veturilo - 150 м.

Ціна 11 500 злотих на місяць, включаючи адмінкомісії, включаючи гараж (будинок), включаючи Інтернет і ТБ

Якщо вас зацікавила вищевказана пропозиція, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May

Деталі нерухомості

Ref: 18976
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
350 m2
Спальні
5
Ванні кімнати
4
Від центру
12km
Кількість поверхів
2
Розмір земельної ділянки
900 m2
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
дата оновлення
15-03-2024
Балкон
Сад
інтернет
Приватна парковка

ціна

Ref: 18976
Ціна за місяць
11 500 PLN
Ціна/m2
33 PLN

Ціна 11 500 злотих на місяць, включаючи адмінкомісії, включаючи гараж (будинок), включаючи Інтернет і ТБ

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.