Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Оренда нового шикарного будинку

Гамільтон Мей із задоволенням представляє гарний, розкішний будинок в оренду в Сальваторі.

Сучасний, триповерховий будинок, площею 280 м2, складається з просторої, панорамної вітальні, кухні з додатковою частиною, що замикається, гардеробної та санвузла на першому поверсі. На першому поверсі знаходяться 3 спальні, в тому числі одна з ванною кімнатою, додаткова ванна кімната і простора відкрита кімната, де можна облаштувати бібліотеку, кабінет або простір для відпочинку. На нижньому поверсі розташована котельня, санвузол та приміщення, яке можна використовувати як спортзал або складське приміщення. У будинку є 3 паркомісця в гаражі та додаткові паркомісця в під'їзді.

Будинок зроблений за останнім словом техніки та виконаний на дуже високому рівні. Перевагою нерухомості є великі дерев'яні та алюмінієві вікна в кожній кімнаті з гарним краєвидом. На першому поверсі встановлені протизламні ролети. Підлога дерев'яна, частина облицьована великоформатною плиткою. Красиві дубові сходи ведуть на окремі поверхи. В будинку є кондиціонер, центральний пилосос, сигналізація. Кухня обладнана високоякісною побутовою технікою - холодильник, посудомийна машина, духовка. Будинок оточений просторими балконами з видом на сад і зелені зони. Можлива оренда будинку як без техніки, так і повністю мебльована в залежності від уподобань клієнта.

Повністю новий, нещодавно зданий в експлуатацію, сучасний односімейний будинок. Будівля огороджена, вхід відкривається автоматично або по додатку з телефону.

Будинок розташований в Сальваторі в одному з найпрестижніших місць Кракова. Тихий район та близькість центру та зелених зон роблять цю локацію надзвичайно привабливою. До будинку гарний доглянутий сад 7 соток.

Ціна 18 000 злотих на місяць + адмінкомісія (1 злотий) + комунальні послуги (1 050 злотих) в тому числі 2 гаражі (будинки) + опціонально інтернет і ТБ (100 злотих)

Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас.

Деталі нерухомості

Ref: 17839
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
280 m2
Спальні
3
Ванні кімнати
4
Від центру
2km
Кількість поверхів
2
Розмір земельної ділянки
700 m2
Min. okres wynajmu:
24 miesięcy
Dostępne od:
31 2024
дата оновлення
18-03-2024
Кондиціонер
Балкон
Кабельне телебачення
Сад
інтернет
Приватна парковка

ціна

Ref: 17839
Ціна за місяць
18 000 PLN
Ціна/m2
64 PLN

Ціна 18 000 злотих на місяць + адмінкомісія (1 злотий) + комунальні послуги (1 050 злотих) в тому числі 2 гаражі (будинки) + опціонально інтернет і ТБ (100 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Salwator

Salwator - елітний і елегантний

Один з найкрасивіших районів Кракова, відомий своєю чудовою архітектурою початку 20 століття та незрівнянною атмосферою.

Один з найкрасивіших районів Кракова, відомий своєю чудовою архітектурою початку 20 століття та незрівнянною атмосферою.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.