Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Розкішний будинок в селищі з власним парком, розташований в Констанцин-Єзерна, біля Американської школи

Гамільтон Мей представляє зручний, розкішно оздоблений будинок, розташований в охоронюваному поселенні Констанція в Констанціні, неподалік від Американської школи. Це чудова пропозиція для сім'ї з дітьми, яка шукає нерухомість поблизу якісної школи.

Будинок має площу 380 м2 і складається з трьох рівнів. Перший поверх містить: велику вітальню з каміном і виходом на дві тераси і сад, повністю обладнану відкриту кухню, спальню з ванною кімнатою, гардеробну і виходом в сад, окремий туалет і великий хол з вбудованими шафами. На першому поверсі розташовані чотири спальні. У всіх спальнях є окремі ванні кімнати - крім того, три спальні також оснащені комодами - в іншій замість комода встановлена велика вбудована шафа на всю стіну. Мансарда вміщує великий простір для відпочинку, а також просторе підсобне приміщення з пральною. В будинку нещодавно зроблений ремонт.

Будинок розташований на огородженій ділянці 600 м2, з гарним ландшафтним садом. Також є великий гараж на дві машини (додаткові машини можна припаркувати перед будинком).

Будинок знаходиться в Konstancin Jeziorna, в закритому житловому масиві "Konstanacja", біля Американської школи. Маєток має вихід до власного парку.

Ціна 28000 злотих на місяць + комунальні (800 злотих) в тому числі 2 гаражі (будинки), в т.ч

Зв'яжіться з нашими агентами з нерухомості, щоб отримати більш детальну інформацію про цю нерухомість або домовитися про перегляд.

Деталі нерухомості

Ref: 10793
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
380 m2
Спальні
5
Ванні кімнати
5
Від центру
15km
Кількість поверхів
2
Розмір земельної ділянки
600 m2
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
дата оновлення
25-03-2024
Балкон
Кабельне телебачення
Сад
інтернет
Охорона/сторож
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 10793
Ціна за місяць
28 000 PLN
Ціна/m2
74 PLN

Ціна 28000 злотих на місяць + комунальні (800 злотих) в тому числі 2 гаражі (будинки), в т.ч

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Osiedle Konstancja

City: Konstancin-Jeziorna Street: Warszawska Region: Konstancin-Jeziorna Status: existing Number of units: 320 Sale price from: 1800000PLN Avg. sales price/m2: 11500PLN Rental price from: 8000PLN Avg. rental price/m2: 50PLN
City: Konstancin-Jeziorna Street: Warszawska Region: Konstancin-Jeziorna Status: existing Number of units: 320 Sale price from: 1800000PLN Avg. sales price/m2: 11500PLN Rental price from: 8000PLN Avg. rental price/m2: 50PLN

Hamilton May із задоволенням представляє інвестицію «Konstancja» - розкішний житловий комплекс односімейних будинків в унікальному місці - Konstancin-Jeziorna Житловий комплекс Констанція Житловий комплекс Konstancja, розташований у Констанцин-Єзьорна, є абсолютно новою ексклюзивною інвестицією в передмісті, що складається з односімейних напівквартирних будинків і резиденцій, які унікальним чином поєднують сучасні архітектурні рішення з прекрасним ландшафтом. У селищі планується 320 будинків - наразі, після 5 послідовних етапів забудови, побудовано 279 будинків. Нерухомість була спроектована такими відомими творцями, як «JEMS Architekci», «dip Biuro Projektów» і «APA Kuryłowicz & Associates». Житловий комплекс Konstancja пишається високими стандартами безпеки та комфорту проживання. Тут унікальний (і дуже сприятливий для здоров’я) клімат міста поєднується з чудовим архітектурним плануванням, що забезпечує великі рекреаційні зелені зони, а також безпечне середовище для дітей (у комплекті з ігровим та баскетбольним майданчиками). Для додаткової безпеки весь населений пункт забезпечений цілодобовою охороною та службою носія, моніторингом, інфрачервоними датчиками, контрольованим доступом, домофоном та огорожею. Житловий комплекс Konstancja - Розташування Селище Констанція розташоване лише за 16 км від центру міста - зручні маршрути спрощують подорожі, а зелене оточення дарує спокійне та здорове середовище. Інвестиція знаходиться неподалік від престижної Американської школи, а також нещодавно відкритого дитячого садка. Завдяки наявності численних зелених рекреаційних зон поселення Констанція прекрасно відокремлюється від метушні повсякденного міського життя і стає ідеальним вибором для сімей з дітьми. ЖК Konstancja - Будинки Житловий комплекс Konstancja складається з приватних будинків і резиденцій різної площі - 216-311 м2, розташованих на мальовничих ділянках від 700 до 1650 м2. Інтер'єри будинків ретельно розроблені з метою комфорту мешканців. Крім того, структури дозволяють істотно налаштувати, щоб відповідати потребам окремих клієнтів. Усі будинки дуже добре освітлені та мають великі дерев'яні вікна. Тераси служать ідеальним продовженням віталень. Загальна інформація Гамільтон Мей особливо пишається інвестицією Konstancja через її престижне розташування, комфорт життя, безпеку та якість розвитку. Інвестиція користується великою популярністю серед найвибагливіших клієнтів. Будь ласка, зв'яжіться з нашими офісами, щоб отримати більше інформації про цю інвестицію та домовитися про перегляд доступних об'єктів....

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.