Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Оренда офісного приміщення площею 217 м2

Гамільтон Мей із задоволенням представляє просторе офісне приміщення, доступне для оренди, розташоване в престижному інвестиційному будинку за адресою вул. Дворська.

Представлене приміщення займає загальну площу 217,35 м2 і поділяється на цокольний поверх площею приблизно 133,26 м2 та мезонін площею 84 м2. Перший поверх виконує функцію «open space» з можливістю будь-якого розташування приміщень відповідно до потреб орендаря, додатково є рецепція, туалети, офіс та складське приміщення. На мезоніні окрема кухня та додатковий відкритий простір. Приміщення дуже просторе та світле, повністю укомплектоване, ідеальне для офісної діяльності.

Великою перевагою нерухомості є високі стелі та скляна фасадна стіна, а також два фасадних входи.

Постійні витрати, включені в плату за послуги, становлять 10 злотих / м2, крім того, електроенергія та вода оплачуються відповідно до використання.

У вартість входить два паркомісця в підземному гаражі.

Нерухомість розташована в сучасному будинку з ліфтом, характерної округлої форми та сучасної обробки з цікавим патіо та облаштованою територією для мешканців.

Вулиця Дворська розташована в дуже привабливій частині Кракова, в районі Дембники, ідеально пов'язаному з рештою міста. Унікальність інвестиції пояснюється близькістю конгрес-центру ICE, мереж готелів, Вавельського замку та Віслинських бульварів.

Ціна 15 000 злотих нетто (+ 23 % ПДВ) на місяць + адміністративні збори (2 200 злотих) + комунальні послуги (500 злотих) в тому числі 2 підземних паркомісця

Будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May для отримання додаткової інформації.

Деталі нерухомості

Ref: 16585
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
217 m2
Pomieszczenia
4
Від центру
2km
Поверх
Parter
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
дата оновлення
25-03-2024
Кондиціонер
інтернет
Ліфт
Приватна парковка

ціна

Ref: 16585
Ціна за місяць
15 000 PLN
Ціна/m2
69 PLN

Ціна 15 000 злотих нетто (+ 23 % ПДВ) на місяць + адміністративні збори (2 200 злотих) + комунальні послуги (500 злотих) в тому числі 2 підземних паркомісця

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Оренда офісного приміщення площею 217 м2 - plan

Путівник по мікрорайону Dębniki

Dębniki – плутанина нового і старого

Величезний житловий район, зосереджений навколо ультрасучасного конгрес-центру ICE, приховує багато модерністських закутків.

Величезний житловий район, зосереджений навколо ультрасучасного конгрес-центру ICE, приховує багато модерністських закутків.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.