Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Здається в оренду офісне приміщення в сучасній офісній будівлі в самому центрі Кракова

Hamilton May з радістю представляє офісне приміщення, доступне для оренди, у технологічно передовій та візуально привабливій офісній будівлі в районі Старого міста.

Весь запропонований простір становить 1349,03 м2 і охоплює 7 надземних поверхів і один підземний.
Будівля складається з:
• Рівень O - 180,77м2 - комерційне приміщення з великими вікнами, туалетом та кімнатою для спілкування.
• Рівні 1 - 4 - кожен поверх приблизно 180,54 м2 з додатковими ванними кімнатами (туалети для жінок і чоловіків), кімнатами для спілкування та підсобними приміщеннями.
• 5 рівень - 161,54м2 - офісні приміщення, додатковий санвузол (туалети для жінок і чоловіків), кімната для спілкування та підсобка. На рівні також є тераса з прекрасним видом на центр Кракова.
• 6 рівень - 125,57м2 складається з офісних приміщень, додаткового санвузла (туалетів для чоловіків і жінок) з душем, кімнати спілкування та підсобного приміщення. На рівні також є лоджії з видом на Ринкову площу та панораму Кракова.
• Рівень -1 - 158,71 м2, складається з просторого архіву (або складського приміщення) з кондиціонером і окремими інженерними комунікаціями, підсобними/технічними приміщеннями, серверними та туалетами для людей з обмеженими можливостями. На кожному поверсі будинку є окремі лічильники, розташовані в коридорі, а також окремий кондиціонер, двофункціональний котел та механічна вентиляція. Також встановлено світлодіодне освітлення та датчики руху. Суспільні кімнати обладнані функціональними кухонними меблями, холодильниками та посудомийними машинами. Ця сучасна інвестиція повністю контролюється та захищена. Інвестиція та її ліфти обладнані системою карт доступу. Загалом офісна будівля на вулиці Філіпа є ексклюзивною та унікальною інвестицією.

Будівля складається з 7 поверхів, розташованих над рівнем землі, а також підземного гаража. Розробка демонструє виняткову увагу до деталей і чудові матеріали обробки. Частини загального користування та прилеглі території створюють єдиний проект - підходить як для бізнесу, так і для відпочинку. Оригінальні архітектурні рішення в поєднанні з сучасними технологіями гарантують найвищий комфорт роботи. В будинку є ліфт і підземний гараж.

Інвестиція розташована в самому центрі Кракова, недалеко від Маріацького костелу, старого Барбакану та Ринкової площі, у місці виняткової історичної, культурної та соціальної значущості.
Офісна будівля розташована біля площі Матейки, лише за декілька хвилин ходьби від зеленого парку Планти, який оточує Старе місто.
Всього за п'ять хвилин ми можемо дістатися до Ринкової площі - найбільшої площі середньовічної Європи - і опинитись на історичному Ринковій площі Сукенніце, прямо біля вежі Ратуші.
Розташування також забезпечує відмінний доступ до торгового центру Galeria Krakowska, а також чудово розвинену інфраструктуру громадського харчування, обслуговування та торгівлі. Це також гарантує комфортний доступ до будь-якої частини Кракова.

Ціна 26 954 євро нетто (+ 23 % ПДВ) на місяць, включаючи адміністративні збори включно з місцем для зберігання + підземний паркінг (350 євро )

Будь ласка, зв’яжіться з нашими офісами, щоб домовитися про перегляд цього майна або отримати більш детальну інформацію.

Деталі нерухомості

Ref: 11826
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
1349 m2
Pomieszczenia
1
Від центру
w centrum
Min. okres wynajmu:
60 miesięcy
Останнє оновлення
22-04-2024
Кондиціонер
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 11826
Ціна за місяць
26 954 EUR
Ціна/m2
20 EUR

Ціна 26 954 євро нетто (+ 23 % ПДВ) на місяць, включаючи адміністративні збори включно з місцем для зберігання + підземний паркінг (350 євро )

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.