Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Здається в оренду офісне приміщення з лоджією в сучасній офісній будівлі в самому центрі Кракова

Гамільтон Мей із задоволенням представляє унікальне офісне приміщення, доступне для оренди в технологічно передовій та візуально привабливій офісній будівлі в районі Старого міста.

Представлена нерухомість складається з просторого, заскленого відкритого офісного приміщення з виходом на лоджію, звідки відкривається гарний вид на міський пейзаж. Соціальна зона об'єкта включає в себе ванну кімнату (окремі туалети для чоловіків і жінок і душову кабіну), підсобне приміщення з двофункціональним бойлером і кухню, обладнану набором необхідних меблів, а також холодильником і посудомийною машиною. Власність має площу 125,57 м2 і має похилі стіни, які створюють унікальне відчуття власності. Представлені офісні приміщення сучасно оздоблені з увагою до кожної деталі. У будинку є ліфт і підземний паркінг.

Будівля складається з 7 поверхів, розташованих над рівнем землі, а також підземного гаража. Розробка демонструє виняткову увагу до деталей і чудові матеріали обробки. Частини загального користування та прилеглі території створюють єдиний проект - підходить як для бізнесу, так і для відпочинку. Оригінальні архітектурні рішення в поєднанні з сучасними технологіями гарантують найвищий комфорт роботи. В будинку є ліфт і підземний гараж.

Інвестиція розташована в самому центрі Кракова, недалеко від Маріацького костелу, старого Барбакану та Ринкової площі, у місці виняткової історичної, культурної та соціальної значущості.
Офісна будівля розташована біля площі Матейки, лише за декілька хвилин ходьби від зеленого парку Планти, який оточує Старе місто.
Всього за п'ять хвилин ми можемо дістатися до Ринкової площі - найбільшої площі середньовічної Європи - і опинитись на історичному Ринковій площі Сукенніце, прямо біля вежі Ратуші.
Розташування також забезпечує відмінний доступ до торгового центру Galeria Krakowska, а також чудово розвинену інфраструктуру громадського харчування, обслуговування та торгівлі. Це також гарантує комфортний доступ до будь-якої частини Кракова.

Ціна 2763 євро нетто (+ 23 % ПДВ) на місяць + адміністративні збори (1 злотий) включаючи місце для зберігання + опціонально 2 підземних паркувальних місця (350 євро)

Будь ласка, зв’яжіться з нашими офісами, щоб організувати огляд цього майна або отримати більш детальну інформацію.

Деталі нерухомості

Ref: 11835
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
126 m2
Pomieszczenia
1
Від центру
w centrum
Поверх
6
Min. okres wynajmu:
60 miesięcy
Останнє оновлення
22-04-2024
Кондиціонер
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 11835
Ціна за місяць
2 763 EUR
Ціна/m2
22 EUR

Ціна 2763 євро нетто (+ 23 % ПДВ) на місяць + адміністративні збори (1 злотий) включаючи місце для зберігання + опціонально 2 підземних паркувальних місця (350 євро)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Здається в оренду офісне приміщення з лоджією в сучасній офісній будівлі в самому центрі Кракова - plan

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.