Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Простора квартира в затишному районі в Старому Віланові

Hamilton May представляє квартиру в Старому Віланові з просторим балконом, оточену забудовою односімейних будинків.

Квартира виходить на захід і знаходиться на останньому поверсі затишного триповерхового будинку. Квартира складається з трьох кімнат, в тому числі двох спалень, балкона та великої світлої вітальні з обідньою зоною. Їдальня веде до відкритої кухні з великою мармуровою стільницею. Додатково в квартирі є ванна кімната з джакузі та душем, а також гостьовий туалет. Також в квартирі встановлений кондиціонер.

Будівля являє собою інтимну інвестицію, реалізовану в 2002 році, розташовану серед мальовничого оточення односімейного будинку в Старому Вілянові. Оснащений системою безпеки, ліфтом і підземним гаражем, він є елегантною пропозицією для мешканців. Його фасад, облицьований пісковиком, підкуповує своєю яскравою архітектурною формою, гармонійно вписуючись в навколишнє середовище.

Помешкання розташоване у Вілянові, менш ніж за 2 км від палацу Яна III Собеського. Розташування забезпечує спокій і тишу з хорошим доступом до всієї інфраструктури Віланова.

Ціна 7900 злотих на місяць з адмінкомісіями + комунальні (1000 злотих)

Якщо Вас цікавить оренда, звертайтеся в офіс.

Деталі нерухомості

Ref: 18288
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
103 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
1
Від центру
8km
Поверх
3
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
дата оновлення
17-04-2024
Кондиціонер
Балкон
інтернет
Ліфт

ціна

Ref: 18288
Ціна за місяць
7 900 PLN
Ціна/m2
77 PLN

Ціна 7900 злотих на місяць з адмінкомісіями + комунальні (1000 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Wilanów

Wilanów - улюблений житловий район у Варшаві

Розташований у південному районі Варшави, Wilanów має все необхідне для життя: від величезного Miasteczko Wilanów, численних односімейних будинків до привабливих зелених зон.

Розташований у південному районі Варшави, Wilanów має все необхідне для життя: від величезного Miasteczko Wilanów, численних односімейних будинків до привабливих зелених зон.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.