Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Квартира в престижній інвестиції - Fort Piłsudskiego для найвибагливіших

Гамільтон Мей із задоволенням представляє унікальну нерухомість в унікальному місці.

Квартира площею 95м2 розташована на другому поверсі будинку. Складається з вітальні з виходом на простору терасу, повністю обладнаної кухні, спальні, ще однієї кімнати для індивідуального облаштування, гардеробної, санвузла з душовою кабіною та ванною, холу та підсобного приміщення. Вікна помешкання виходять на південь. Квартира сучасно оздоблена справді розкішними матеріалами. На підлозі в усіх кімнатах якісний паркет, а на кухні та у ванній кімнаті плитка. Кухня обладнана побутовою технікою Electrolux. В передпокої розташована велика вбудована шафа. Квартира укомплектована повним комплектом аксесуарів та техніки – готова до заселення. Додатково є сигналізація та кондиціонер, а також одне паркомісце в підземному гаражі та кладовка.

Fort Piłsudskiego, також відомий як Fort Cze – це унікальна, стримана інвестиція, створена на території Черняківського форту 18 століття, яка незвичайно послідовно поєднує історію з престижем, близькістю до зелених зон і комфортом для найвибагливіших клієнтів. Територія власності, оточена ровом для безпеки мешканців, колись була важливим елементом укріплень, включених до так званого «кільця Варшавської фортеці». Інвестиція складається з 21 інтимної будівлі високого стандарту. Для додаткової зручності та престижу інвестиція також включатиме красивий, розкішний СПА, ресторан високого класу та фітнес-зал.

Fort Cze знаходиться в Нижньому Мокотові, на вулиці Idzikowskiego, в тихому районі низьких односімейних будинків, житлових будинків і великих зелених зон. Це місце особливо популярно серед іноземців та знаменитостей. Незважаючи на близькість до вулиць Puławska та Sobieskiego, це дуже тихий, спокійний та безпечний район. До метро, а також трамвайної та автобусної зупинок можна дійти пішки всього за 10 хвилин. Розташування також дуже вигідне через близькість до багатьох дитячих садків та міжнародних шкіл.

Ціна 14 000 злотих на місяць з адмінкомісіями + комунальні послуги (300 злотих) включаючи підземний паркінг

Hamilton May запрошує всіх зацікавлених сторін зв'язатися зі своїми агентами з нерухомості та домовитися про перегляд.

Деталі нерухомості

Ref: 15936
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
95 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
5km
Поверх
2
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
26-04-2024
Кондиціонер
Балкон
Кабельне телебачення
Сад
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож
Приватна парковка

ціна

Ref: 15936
Ціна за місяць
14 000 PLN
Ціна/m2
147 PLN

Ціна 14 000 злотих на місяць з адмінкомісіями + комунальні послуги (300 злотих) включаючи підземний паркінг

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Mokotów

Мокотув – від кластеру офісних будівель до вілл дипломатів

Один із ключових районів Варшави, де проживає 200 000 жителів. Він пропонує все: від офісних будівель у Служевці, затишних багатоквартирних будинків і колишніх вілл до сучасної житлової архітектури.

Один із ключових районів Варшави, де проживає 200 000 жителів. Він пропонує все: від офісних будівель у Служевці, затишних багатоквартирних будинків і колишніх вілл до сучасної житлової архітектури.

Fort Piłsudskiego

Development
Development

Форт Пілсудського - також відомий як Форт Че - це надзвичайна, інтимна інвестиція, побудована на території форту Че Че Чернякув ім. Legionów Piłsudskiego, який поєднує історію з престижем, близькість зелених зон і комфорт для найвибагливіших клієнтів. Територія, оточена ровом для безпеки мешканців, колись була важливим елементом укріплень, що входило до так званого кільця Варшавської фортеці. Інвестиція складається з 21 інтимної будівлі, завершеної за високими стандартами. Для зручності та престижу інвестиція включатиме красивий, розкішний СПА, ресторан високого класу та фітнес-зал. Fort Cze розташований у Нижньому Мокотові на вулиці Idzikowskiego, у тихому районі низьких односімейних будинків, багатоквартирних будинків і великих зелених зон. Це популярне місце для польських знаменитостей, а також іноземців. Незважаючи на близькість до вулиць Puławska та Sobieskiego, це дуже тихий, спокійний та безпечний район. До метро, ​​трамвая, автобуса пішки близько 10 хвилин. Це також чудове розташування через близькість багатьох дитячих садків та міжнародних шкіл. Район забезпечує швидкий доступ до центру міста, аеропорту та інших районів завдяки великим артеріям поблизу (Al. Sikorskiego, ul. Sobieskiego, Trasa Siekierkowska)....

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.