Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Здається в оренду гарна квартира на вулиці Ґєлдовій

Гамільтон Мей з гордістю представляє квартиру в чудовій інвестиційній будівлі на вулиці Ґєлдовій.

Квартира розташована на сьомому, передостанньому поверсі. Квартира (70 м 2 ) складається з двох елегантних і світлих спалень, двох ванних кімнат (в тому числі одна для гостей) і просторої вітальні з міні-кухнею. Квартира розроблена з увагою до деталей. Кухонна техніка та сантехніка високої якості. З вітальні можна потрапити на затишну лоджію з краєвидом на столичні хмарочоси.

Інвестиція була завершена в три етапи протягом 2006 - 2014 років. На кожному етапі були спроектовані підземні гаражі з паркувальними місцями і складськими приміщеннями. Інвестиція повністю доступна для людей з обмеженими можливостями. Садиба охороняється та огороджена, а також обладнана системою моніторингу, яка дає мешканцям відчуття приватності та безпеки.

Інвестиція розташована на вулиці Ґєлдовій, 4 у варшавському районі Воля, лише за кілька сотень метрів від центру міста. Це ідеальне місце для людей, які віддають перевагу життю в самому центрі міста, які цінують функціональність і комфорт, і в той же час хочуть трохи тиші і спокою. Інвестиція розташована в безпосередній близькості від станції метро Rondo Daszyńskiego. У вас під рукою пункти обслуговування, кінотеатри, ресторани, торгові центри та численні культурно-освітні заклади.

Ціна 8500 злотих на місяць + адмін комісія (800 злотих) включаючи комунальні послуги (100 злотих) включно з підземним паркінгом + опціонально Інтернет і ТБ (150 злотих)

Для отримання додаткової інформації звертайтесь до нашого офісу.

Деталі нерухомості

Ref: 15445
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
70 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
2
Від центру
3km
Поверх
7
Min. okres wynajmu:
24 miesięcy
Останнє оновлення
06-05-2024
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Допускається розміщення з домашніми тваринами
Приватна парковка

ціна

Ref: 15445
Ціна за місяць
8 500 PLN
Ціна/m2
121 PLN

Ціна 8500 злотих на місяць + адмін комісія (800 злотих) включаючи комунальні послуги (100 злотих) включно з підземним паркінгом + опціонально Інтернет і ТБ (150 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Wola

Воля - новий столичний центр

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.