Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Розкішна квартира з терасою в Platinum Towers

Гамільтон Мей представляє сучасну однокімнатну квартиру, доступну для оренди, ідеальну для одного або пари.

Ця квартира має 47 м2 загальної площі та пропонує приголомшливий вид на місто. Складається з просторої вітальні з кухнею, окремої спальні та ванної кімнати з ванною. Нерухомість сучасно мебльована та повністю обладнана - вона була оброблена високоякісними матеріалами, унікально розроблена та ретельно організована. У помешканні встановлено кондиціонер. До квартири входить паркомісце в підземному гаражі.

Об'єкт розташований на п'ятому поверсі 22-поверхового інвестиційного комплексу Platinum Towers - житлового комплексу з двох веж, що прилягає до готелю HILTON. Увесь комплекс включає готель, торговий центр і HOLMES PLACE (басейн, тренажерний зал, фітнес і спа). На території готелю працює цілодобове казино. Власність дуже безпечна; постійно контролюється та обслуговується охоронним агентством, а також портьє.

Весь район має дуже добре розвинену міську інфраструктуру та кипить життям. Місцева мережа громадського транспорту чудова.

Ціна 4700 злотих на місяць + адмінкомісії (700 злотих) + комунальні послуги (200 злотих) + опціонально підземний паркінг (300 злотих)

Будь ласка, зв'яжіться з Hamilton May, щоб домовитися про перегляд цього унікального майна або отримати додаткову інформацію.

Деталі нерухомості

Ref: 12817
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
47 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
2km
Поверх
5
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
дата оновлення
10-04-2024
Кондиціонер
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Басейн
Охорона/сторож
Приватна парковка

ціна

Ref: 12817
Ціна за місяць
4 700 PLN
Ціна/m2
100 PLN

Ціна 4700 злотих на місяць + адмінкомісії (700 злотих) + комунальні послуги (200 злотих) + опціонально підземний паркінг (300 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Wola

Воля - новий столичний центр

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Platinum Towers

City: Warszawa Street: Grzybowska Region: Wola Level: 22 Status: existing Number of units: 396 Sale price from: 540000PLN Avg. sales price/m2: 17000PLN Rental price from: 4000PLN Avg. rental price/m2: 90PLN
City: Warszawa Street: Grzybowska Region: Wola Level: 22 Status: existing Number of units: 396 Sale price from: 540000PLN Avg. sales price/m2: 17000PLN Rental price from: 4000PLN Avg. rental price/m2: 90PLN

Hamilton May представляє житловий комплекс «Platinum Towers», створений для найвимогливіших клієнтів у центрі Варшави. Платинові вежі Platinum Towers – це житловий комплекс висотою 80 метрів з двох 22-поверхових будинків. Інвестицію розробили Йосі Сіван і Пьотр Маєвскі, а розробив відомий міжнародний інвестор Atlas Estates. Вежі мають мінімалістичний дизайн і оброблені пісковиком - вони були розроблені між 2007 і 2009 роками. В обох розташовані розкішні апартаменти (близько 200 в кожній) з феноменальним видом на центр міста. Квартири доступні в різних розмірах - від однокімнатних квартир площею 36 м2 до величезних пентхаусів площею 200 м2, розташованих на верхніх поверхах інвестиції. У комплексі 396 квартир, а також трирівневий підземний паркінг на 1000 паркомісць. Два верхніх поверхи кожної вежі можуть похвалитися розкішними пентхаусами, а також зимовими садами та терасами. На першому поверсі, який об’єднує Платинові вежі, розташований торговий центр. Неподалік є гарна зелена ділянка. Platinium Towers отримав нагороду «Platinum Drill» у категорії «житлова забудова». Розташування Platinum Towers Дві вежі розташовані в західній частині центру Варшави, між вулицями Гржибовська та Вроня, неподалік від готелю Hilton і IGD Apartment Tower, що зараз будується. Місце дуже непомітне, зберігаючи зручний доступ до добре розвиненої сервісної та комунікаційної інфраструктури. Західна частина вулиці Гржибовської є одним із районів міста, що найшвидше розвиваються. Місце знаходиться всього в декількох кроках від історичного району навколо Саського саду (можна пройти повз сучасну частину проспекту Яна Павла II, а також Музей Варшавського повстання). У радіусі 5 хвилин від Platinum Towers є багато цікавих місць, зокрема: • Палац культури і науки, • ТЦ Złote Tarasy, • Центральний вокзал, • Саський сад. Квартири в Platinum Towers Доступні квартири різної площі - від невеликих студій (36 м2), одно- та двокімнатних квартир до великих ексклюзивних пентхаусів на верхніх поверхах, з яких відкривається прекрасний вид на Варшаву. Всі квартири виконані за найвищим стандартом Загальна інформація Hamilton May займається об'єктами найвищого рівня, розташованими в центрі на Варшавській, одним із яких є Platinum Towers. У нас часто є хороший запас вільних квартир для оренди та продажу....

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.