Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Здається стильна над нова квартира в багатоквартирному будинку по вул. Немцевича

Гамільтон Мей з радістю представляє гарну квартиру з дуже функціональним дизайном в оренду. Ідеально підходить для дуже вимогливих клієнтів.

Квартира 90 м2 складається з просторої вітальні з кухнею, що виходить на вітальню, двох спалень, 2 ванних кімнат. Квартира повністю мебльована та з обробкою. В квартирі є кондиціонер. До квартири належить одне паркомісце в підземному гаражі та кладовка.

Житловий будинок знаходиться в Стара Охота. Це одна з найпрестижніших адрес у Варшаві. Модерністичний блок, облицьований дорогоцінним пісковиком, панорамні вікна та лоджії – ось характерні елементи архітектури апартаментів Niemcewicza, розроблених студією JEMS Architekci. Інвестиція включає комплекс із двох високоякісних багатоквартирних житлових будинків із внутрішнім зеленим двориком для мешканців та громадською площею.

Представлена інвестиція розташована в дуже хорошому комунікаційному місці в Старій Охоті, біля площі Нарутовича. Тиша навколишніх вулиць і зелених скверів, і водночас самий центр на кінчиках ваших пальців – ідеальне поєднання різних вимірів життя. Громадський транспорт представлений численними автобусними та трамвайними лініями. Поруч є повна комерційна та сервісна база: магазини, банки, ресторани, мовні школи та місця для активного відпочинку, тобто фітнес, тренажерні зали.

Ціна 11 000 злотих на місяць + адмін комісія (1 500 злотих) + комунальні послуги (300 злотих) включно з підземним паркінгом, включно зі складом + Інтернет і ТБ (100 злотих)

Якщо вас зацікавила пропозиція, зв’яжіться з Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 19696
Місто
Мікрорайон
Площа
90 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
2
Від центру
2km
Поверх
5
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
дата оновлення
10-04-2024
Кондиціонер
Балкон
інтернет
Ліфт
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 19696
Ціна за місяць
11 000 PLN
Ціна/m2
122 PLN

Ціна 11 000 злотих на місяць + адмін комісія (1 500 злотих) + комунальні послуги (300 злотих) включно з підземним паркінгом, включно зі складом + Інтернет і ТБ (100 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.