Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Стильна квартира в чудовому місці недалеко від C.H Westfield Arkadia.

Гамільтон Мей з радістю представляє нову квартиру на вулиці Клопот 4.

Представлена квартира має площу 54 м 2 , яка включає в себе простору вітальню, поєднану з кухнею, дві кімнати та ванну кімнату з ванною. З вітальні можна вийти на вишуканий балкон.

У комплектацію квартири входить ігрова консоль .

В інтер'єрах тепло і клімат. Квартира характеризується дуже цікавим розташуванням кімнат, які добре освітлені завдяки вигідному висвітленню та великим вікнам.

Квартира розташована на першому поверсі сучасного будинку 2017 року, що складається з 15 надземних поверхів та 2 підземних. Будівництво житлового комплексу почалося в травні 2015 року, а забудовником виступила варшавська компанія Dantex. Проект житлового масиву передбачає послуги та розвинений зелений простір загального користування. Інвестиція має систему контролю доступу, рецепцію та цілодобову охорону.

Помешкання розташоване на межі Воли, Центру та Жолібожа. Як вказує назва садиби, вона розташована поруч з ТЦ «Аркадія». Відмінна транспортна доступність забезпечується розташуванням в 200 м від трамвайної та автобусної зупинки, а також станція метро Dworzec Gdański. Близькість ділового центру столиці є великою перевагою. Крім того, поруч є численні школи та дитячі садочки, а також зони відпочинку.

Ціна 6000 злотих на місяць + адмінкомісії (900 злотих) + комунальні послуги (150 злотих) включно з Інтернетом і телебаченням + необов'язково підземний паркінг (300 злотих)

Якщо вас зацікавила пропозиція, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 14490
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
54 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
1
Від центру
4km
Поверх
1
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Dostępne od:
15 2024
Останнє оновлення
06-05-2024
Балкон
Кабельне телебачення
Ліфт
Приватна парковка

ціна

Ref: 14490
Ціна за місяць
6 000 PLN
Ціна/m2
111 PLN

Ціна 6000 злотих на місяць + адмінкомісії (900 злотих) + комунальні послуги (150 злотих) включно з Інтернетом і телебаченням + необов'язково підземний паркінг (300 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Wola

Воля - новий столичний центр

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.